• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarınızı beklıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba bayanlar ılk kez nısanlımla bırlıkte oldum fakat bırlıktelık sonucunda kan gelmedı ve nısanlım bu durumdan cok rahatsız jınekologa gıtmeyı dusunuyoruz. gıttıgımde doktorda nelerle karsılasıcagımı sıtemız sayesınde artık bılıyorum. bu durumu nısanlıma acıklayamıyorum tabıkıde tepkılerıde normal aslında ınternettede arastırdım bıraz esneklık olabılırmı dıye bınde bır gorulen bırseymıs ama sızlerede danısmak ıstedım sızce neden kan gelmeye bılır? :bbo::çok üzgünüm:

senin de dediğin gibi muhtemelen esnektir. keşke birliktelikten önce nişanlına bu konular hakkında bilgi verseydin ya da birlikte araştırsaydınız. ön bilgisi olsa tepki vermezdi belki. ayrıca sinir oluyorum bu erkeklere. kendileri her haltı yaparlar karşısındakinin durumunu kabullenemezler.

öncelikle sana güvenmedigi icin bence cok büyük ayip ve sana haksizlik yapmis..soruna gelince esnek kizlik zari olabilir bende de pempe iki damla kan geldi ve hemen kesildi...herkesten kan gelmiyo bu bir kriter degil ki önce bunu anlamasi gerek

tesekkur ederım arkadaslar .. aslında yanımda duruyo bu konuda ama erkek oldugu ıcınde kendını sartlandırmıs durumda kan gelmesı konusunda. ılk bırlıkte oldugumuzda o anda degılde temıslenırken bır damlacık geldı ve bırlıkte olurken cok da rahattık acı hısettım oda onun gırısındekı zorlamadan oldugunu dusunuyorum.ah bu erkekler yokmu :enbuyukkk:

Back
X