• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri yardımlarınızı bekliyorum lütfen

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nazgul

papatya
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
57
0
86
38
Ankara
arkadaşlar merhaba,,,ben saçlarımı kestirmek istiyorum,,saçlarım dalgalı,,katlı kesimdi,şuan katları uzadı ve omuzlarımdan aşagıda saçım...eşim flört döneminde saçlarımı çok beğeniyodu,,gerçekten güzeldi,şekil alıyodu,canlıydı,,,kesimi ozamanlar yine katlıydı fakat kısaydı,,taşındık,kuaförümde deişti,,,şuan saçlarım çok cansız,şekil almıyo,,bi tuhaf oldu anlıycağınız..şuan bulunduğumuz şehirdeki kuaförlerde güzel kesim yapmıyo,yüzüme yakışmıyo yaptıkları kesim,,,eşim saçların güzel değil artık dedisenağlama lütfen yardım edin,,bide çok mat,,,beğendiğiniz,tavsiye ettiğiniz saç modelleri varsa lütfen ekleyin...eşim bi yana ben bile kendimi artık beğenmiyorumsenağlamalütfen yardımcı olun,,,,şimdiden çok teşekkür ederim....

cnm eşinin fikri önemli olmalı o nasıl hoşlanıyorsa o model kestir sonucta ailesınız bu tur jestler olcak

canım ilgin için teşekkür ederim..bekarken saçlarım omuzlarımda katlı kesimdi,,eşim uzun saç seviyo diye uzattım yine katlı kesim,,fakat o diyoki önceden saçların çok güzeldi,,saçların çok deişti artık,yakışmıyo sana diyo,,bana bırakıyo yani,,,yüzüne yakışsında artık uzun kısa farketmez diyo anlıyacağın:)
bende nasıl kestirsem bilemiyorum,,kuaförlerede insan güvenemiyo,kendi kafalarına göre kesiyolar

cnm eşinın beyendığı model varsa onu sor konuşun eşinle yada ilk senı beyendığı halındekı gibi kestir sacını

Back