evet ya buaralarda o durumu araştırıyorum sürekli aylarca adet olup aynı zamanda hamile olan üyeler varmış ama artık test yapmaktanda bıktım her şüphede bir test artık bidahaki ay ı bekleyim diyorum hamileysemde sürpriz olur :) allahım sanada bebeğini hayırlısıyla kuacağına almayı nasip etsin :)
Amiiinnnn canım çok tşk. ederim. darısı sana inş. haklısın bende çok test almıştım vaktinde iyi bilirim o bunalımı bencede en mantıklısı. sen önümüzdeki ayı bekle. Sıkma kendini herşey olacağına varır. elbet bir gün müjdeli haberi sende alırsın.
kendine iyi bak.
Sevgiler.
Canım hemen olmaz yeni başladıysanız telaş etme. Bu arada orucunu tut yine şuanda öyle bişey varsa bile etkilemez zaten. Allah kabul etsin. Dua et bol bol.
Mide bulantısı ve kasık ağrısı regl dönemindede oluyor bazen psikolojik de oluyor. Bu nedenle sen yinede hamiş gibi saplanma yani yanlış anlama söylediğimi insan sonra çok üzülüyor öyle olmayınca. bizde 4-5 ay denedik ama bak oğluşum 6 aylık oldu tekmeliyor beni :)
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş. sen yine takip etmeye devam.
Öptüm
Katılıyorum bende canım psikolojik olarak etkileniyorum bende kasıklarım ağrıyo gibi midem bulanıyo hatta istifra ediyorum biz 6 ay doldu hala deniyoruz her regl olduğumda ağlıyorum Allah herkese tattırsın o duyguyu bizlerede tattırsın inşallah..
Katılıyorum bende canım psikolojik olarak etkileniyorum bende kasıklarım ağrıyo gibi midem bulanıyo hatta istifra ediyorum biz 6 ay doldu hala deniyoruz her regl olduğumda ağlıyorum Allah herkese tattırsın o duyguyu bizlerede tattırsın inşallah..
Amin canım inş. bizde 6-7 ay denedik 1 sene dolana kadar normal diyor doktorlar. keyfine bak strese sokma kendini. zaten ben ne zaman bıraktım kendimi o zaman oldu. topiklerde sürekli okuyorum herkes aynı şeyleri yaşıyor. tüm kadınlar ne zaman umudu bıraktık oldu diyor. sıkma kendini.