yardımlarınıza ihtiyacım var

gulibik

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
5.373
64
683
35
KIZLAR İŞLETME 2.SINIFIM EĞER BÜTÜNLEMEM İYİ GEÇERSE İNŞALLAH 3.SINIF OLUCAM FAKAT SİZLERE BİR KONUDA DANIŞMAK İSTEDİM.
4 DERSTEN BÜTÜNLEMEYE KALDIM.
YÖNETİM VE ORGANİZASYON,KAMU MALİYESİ,ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ VE İSTATİSTİK :çok üzgünüm:
İSTATİSTİĞE KONU VE SORU ÇÖZEREK ÇALIŞICAM AMA DİĞERLERİNE,SADECE GEÇMİŞ YIL SORULARINI ÇÖZSEM YETERLİ OLURMU SİZCE?BU DERSLERİ GEÇENLER YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM

canım benimde bitek istatistik kaldı kamu maliyesi ve yönetim organizasyona ben aöf nin ders anlatımları var ya e ögrenmede ordan dinleyip üstüne kitap arkasındaki soruları cözdüm ve ikisindende büte kalmadan gectim
tarihimde oldum olası iyidr hiç çalısmadan gectim
ama gecmiş yıl sorularına calısarak gectibiarkadasım
istatistikte pratik yöntemin varsa paylasırsan sevinirim
64 almam lazım gecmem için:s

sağol canım konu çalışmak gelmiyo içimden kamu maliyesini oku oku anlayamıyorum hem zamanda az kaldı o yüzden ağırlığı istatistiğe vermek istiyorum.Malesef istatistikten pratik bir yöntemim yok murat yayınlarından konuya çalışıp geçmiş soruları çözmeyi düşünüyorum ama diğerlerini napıcam bilemiyorum

şu 4 dersten geçen yokmu hiç aranızda ya :sinifsinif:

geçen seneki derslerim benim, sana tavsiyem murat dershanesi ve karacan akademiden test kitabı alman bütünlemeye yönelik kitapları var onların testlerini bir kere okusan geçeceğin dersler istatistik hariç tabi şimdiden başarılar diliyorumyerimseniben

test cöz bol bol gecmis yil sorularina bak istatistikten kil payi kaldimm nerdeyse geciodum tanim calis bol bol .)

test cöz bol bol gecmis yil sorularina bak istatistikten kil payi kaldimm nerdeyse geciodum tanim calis bol bol .)

ikinize de teşekkür ederim :1hug: 3ü normalde korkulacak dersler değil ama bütünleme olunca stres yaptım dediğinizi yapıcam murat yayınlarında ki soruları ve geçmiş yılları çözücem umarım geçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…