Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildiğim kadarıyla doğum konturol hapı adet düzensizliği için verilir.bence doğum konturol hapını içme iltihab kurutucuna devam et.gecmiş olsun
düldülüm canımın içi muhakkak bi doktora görün bursada
öyle telefonla falan olcak iş değil bu :çok üzgünüm:
bu gibi durumlarda biraz daha dikkatli olmak gerekir...
çünkü bu yaşadığın sorunlar herkesin başına gelebilecek kadar sık rastlanan olaylar değildir...
geçmiş olsun...
canım aslında dogm kont hapı adetı daha kısa tutar ben senınkını anlamadım nasıl 13 gundur hastasın bence hemen doktoruna ulas bıldıgım kadarıyla ve kendımdende bılıyorum antıbıyotıkte adetı keser aslında ...sen muhakkak dr ulas canım acıl sıfalar
acil şifalar diliyorum, benim bildiğim o kahve regi akıntı, felaket göğus ağrisi ve şişliği düzensiz adet süresi doğum kontrol yapını değiştirince de oluyor yani, başka marka kullanınca. bende öyle olmuştu. ama seninki farklı. ayrica bursada yasşıyosan bursa daki bir doktora da danış sonucta bunun takip edilmesi gerekiyor. tekrar acil şifalar diliyorum canım
benim bildiğim eğer doğum kontrol hapına başladıysanız kesinlikle yarım bırakmayacaksınız.
o kutu bitene kadar içilmeli. çünkü sonra sürekli kanamalar olabiliyor.sonuçta hormon dengemiz bozulabilir.
yani aklınızda bulunsun başaldıysanız yarım bırakmayın.muhakkak bitirin.