Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri yardımlarınız lütfennnnnnnnn

ozdntnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
8
0
86
Ankara
kısmetse aralık ayında nişanım olacak 2-3 aydır nişan kıyafeti arıyordum(şuan fotoğrafı olmadığı için anlatmaya çalışacağım)geçen hafta buldum petrol mavisi kısa sırtı açık bir elbise ama asıl sorunum ve sizlere danışmak istediğim bu elbise evde aile arasında yapılacak nişan töreni için alındı fakat kararlar değişti salonda büyük bir nişan töreni düşünülüyor bu kısa elbise öyle büyük bir nişan töreni için basit mi olur ne yapmam gerekiyor:uhm::uhm:

Elbiseden elbiseye fark vardır canım. O kısa lacivert elbisen süslümü taşlımı ? nasıl birşey ?

Tarz olarak ne tarz istersin ? Boyun ve kilon nasıl ? Daha çok sadeden mi hoşlanırsın ?

Salon nişanlarında elbette biraz abartı olmalıdır. Yoksa giydiğin abiye gibi elbise ile diğer konukların arasından seçilemezsin bile..

benim tavsiyem eğer büyük bir nışan olucaksa düğün salonunda en güzeli şık bir nışan elbisesi anlattığın elbise benin anladığım kadarıyla basit kalacaktır beence güzel bir nışanlık giy tarlatanlı mutluluklar

benimde kasım ayı gibi nişanım olucak kısmetse
salonda yapmayı düşünüyorum ve salonda yapılacak nişan için biraz abartı bişe gerekiyo yani kabarık falan ,çünkü normal bi tuvalet giysen zaten akrabaların yakınlarında öyle giyincek ve sen aralarında belli olmicaksın.
o gece en göze batan sen olmalısın
bunun içinde afilli bişe olmalı bnce :)

galiba haklısınız ben pek süslü şeyler sevmiyorum daha önce aldığım o elbisede sade ve öyle büyük bir nişan için basit olur belki çok kabarık olmayan ama şık uzun bir abiye:uhm::uhm::uhm:

hımm evet canım bencede nişanlığın diğerlerinin içinde seni belli etmeli taşlı hoş bir elbise almalısın diğerinide sakla bi düğün olur o zaman giyersin yerimseniben

EVET UZUN ŞIK BİR ELBİSE ŞÖYLE TAŞLI FALAN:dance::dance:
TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZEa.s.

canım benim bildiğim gördüğüm salonda yapılan nişanlarda kabarık kıyafetler giyilir.bence sen o aldığın yere götür o elbiseni.onun üstüne biraz daha ekle kabarık al derim ben eğer durumun varsa.

canım eğer eteği kısaysa biraz salonda büyükse düğün salonu gibiyse uzun abiye bişey al derim etekleri falan uzun straplez olabilir boyun uzunsa eğer....kabarık gelinliğin olacağı için şayet öyle bişey tercih ediceksen nişanda kabarık tavsiye etmem....hem zor olur senin için hemde çok hoş durmuyor çok kabarıklar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…