• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımlarını istiyorum tercih yapmamda ayrdimci olurmusunuz?

canım roy king i bi ara ben de merak edip araştırmıştım. bana mail attılar çinde üretiliyormuş :45: ürünleri sağlam değil sanırım...

Arkadaşım lalibela, bence de o kadar paraya o takım değmez. Ki sıkça da kullanmayacaksın kırk yılda bi sereceksin onları... Bence Hisar ya da Kütahya alman daha mantıklı. Sitede pek çok arkadaş Kütahya'nın takımını 650 tlye ergün paşabahçe diye bi siteden aldı ben de ordan aldım.... Çok da sağlam ve şık ayrıca...

ben beğendiğim modeli sadece o markada blduğum için alıcm cnm siteden gnnrcky aldı aynı yerden kendi mağazasından çok beğenmiş..bi çok porselen çinde üretilio zaten..porselendir sonucta yine de kırılabilir her türlü cok fazla ödemek istemiorm 850 bi yemk takımı için idealdir bence o yüzden onu tercih edicem yine de;)

ben beğendiğim modeli sadece o markada blduğum için alıcm cnm siteden gnnrcky aldı aynı yerden kendi mağazasından çok beğenmiş..bi çok porselen çinde üretilio zaten..porselendir sonucta yine de kırılabilir her türlü cok fazla ödemek istemiorm 850 bi yemk takımı için idealdir bence o yüzden onu tercih edicem yine de;)

Hadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman :31:

Son düzenleme:
canım illa bunlar olucaksa bence 1. olmalı gerçekten güzel yani ama bence bu kadar para vermeye gerek yok :53:

canım illa bunlar olucaksa bence 1. olmalı gerçekten güzel yani ama bence bu kadar para vermeye gerek yok :53:

yorumlariniz icin hepinize ayrı ayrı tsk ederim arkadaslar. evet fiyat cok fazla ama o kadr calsıyoruz zor sartlarda kendimi ödüllendirmek adina bu takımlardan birini almak istiyorum ve karasız kalmistim.porselen kaliteleri hakkinda fazla bilgim olmadigindan tavsiye ve yardımlariniza ihtiyacim var.Rabbim hepimize bu zor yolda yardımcı olsun.tskler arkadaslar...

dogru dıyosun canım sen neyı begendıysen o guzeldır bende basta hep 2000 tllık yemek takımlarına bakıyordum sonra vazgectım dedım ne gerek vaar falan ama alırsan gercekten guzel yanı deger en azından

Back
X