• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımlara ihtiyacım var lütfen

Turkuaz9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1
0
1
28
Öncelikle merhaba. Bugün buraya yeni üye oldum ve hala yazıp yazmam konusunda tedirgin im. Yapı gereği biraz çekingenim de. Yazın düğünüm var ve çok endişeliyim açıkçası. Epilasyona felan gitmeye niyetlendim fakat çok utanıyorum. Biraz kiloluyum vücudumda catlak ve selületler var bolca. Bir kaç aydır spor yapmaya çalışıyorum. Her neyse hayatımda hiç kendime güvenim olmadı fiziksel olarak. Gelinlik seçimi bile beni endişelendiriyor. Epilasyona gitmek istemiyorum ama gitmeliyim. Lütfen yardımcı olun.

yaza düğünün var ne yapman gerektiğini biliyosun aslında. Bi şekilde spor ve diyet yapmalısın.
Böylelikle kendine güven de gelir.

Epilasyonunu kendin de yapabilirsin çok çekiniyosan.

Öncelikle merhaba. Bugün buraya yeni üye oldum ve hala yazıp yazmam konusunda tedirgin im. Yapı gereği biraz çekingenim de. Yazın düğünüm var ve çok endişeliyim açıkçası. Epilasyona felan gitmeye niyetlendim fakat çok utanıyorum. Biraz kiloluyum vücudumda catlak ve selületler var bolca. Bir kaç aydır spor yapmaya çalışıyorum. Her neyse hayatımda hiç kendime güvenim olmadı fiziksel olarak. Gelinlik seçimi bile beni endişelendiriyor. Epilasyona gitmek istemiyorum ama gitmeliyim. Lütfen yardımcı olun.

Merhaba canım , bence bunlar gayet normal şeyler sonuçta evleneceğin eşin seni her halinle seviyordur . Epilasyona gitmeni tavsiye ederim utanılacak bir durum da değil kesinlikle böyle düşünme günde kaç kişi gidiyor sonuçta , bende yeni evliyim balayı tatilimizi bile yaptık herşey muazzamdı. Şuanda devam eden erken %70 revervasyonlar var ben bu tatil konusunda çok araştırma yaptım ve çok iyi yerler keşfettim , balayı düşünürsen yardımcı olmak beni mutlu edicektir, özelden msj atman yeterli..

Back