Yardimizina ihtiyacım varr

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
30
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımi bilemedim buraya açtım öncelik le 4günlük evliyim ve eşimle beraber olamiyoruz kasmilmam falan yok ucu bile girmiyo ve çok kanamam oldu ağrım ve basınç yanma oluyo 4gündür hergun kaniyo ve girmiyo kanaama normal yürürken otururken yok ama wcde regli kanı gbi kan gelmeye devam ediyor napmam lazim psikolojik açıdan çok kotuyum yardim edin konuyla alakali bilgisi olan lutfenn..vajina arkasinda etten duvar gibi birşey var ve duvar yirtilmiyoo cinsellikteen soğumak uzereyim.

Napmam lazim benim cidden piskolojim bozuluuo başına boyle birşey gelen varmı normal mi acaba zarmi kalın böyle bir kanama yok

Allah yardımcınız olsun.gerckdrn zor.ama bu birazda karsindakinin davranışlarına bagli bir durum diye düşünüyorum.esiniz umarım anlayışlıdır.birlesme olmadan nasıl kanama oluyo.ayni şeyi arkadasimdada oldu eşiyle arasında sıkıntı oldu doktora gittiker bebe yağı vermişti.sizden yakınlaşma esnasında akıntı gelmiyomu.bu yüzden doktor bebe yağını tavsiye etmişti birleşmeyi kolaylaştırmak için.cunku aynı problem ondada vardi

Çok anlayışlı eşim hiç sorun yapmıyo ucu bile girmiyo daha ya zar duruyo diyo eşim çok felaket bi kanama oluyo az durup bitiyor ama ne zaman wc girsek kan boşalıyoo ve ben cidden korkmaya başladım artık peki yendiler mi bu sorrunu bizde kullanıyoruz bebe yagi krem ama olmuyo hayatımdan boyle bi acı gormedim ben kasmiyorum korkmuyorumda anlamadim daha bilgisi olan yardim etsin nolur esim doktor tataftari degil kendimiz basarcaz diyo

Kuzum kasılma falan hiç yok kremde kullaniyoruz kızlık zari daha yerinde duruyo ama kanama bitmek bilmiyo herr wc girişimde ve ilişki durumunda başarılı bi ilişkide olmuyo zaten

Gidicem kizlar genede bilgisi olandan yardım istedim ona göre yol izlerimmm diye düşündüm başına gelen varsa korkuyorum kötü birşeyle karşılaşmaktan doktora gidince

Gidicem kizlar genede bilgisi olandan yardım istedim ona göre yol izlerimmm diye düşündüm başına gelen varsa korkuyorum kötü birşeyle karşılaşmaktan doktora gidince
Bir arkadaş aynı problem olmustu jinekologa gıttı ilaç verdı ve yapması gerekenlerı inan git rshatlayacaksın bekleme bosuna

İlk işim yarin gitmek olcak insallah bi sorun yoktur çok zok teşekkür ederim suan içimi bi nebze rahatlattn ilaçla gecicekse((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…