• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınızı bekliyorum kızlarr :)

Big_Babol

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
34
26
288
Sakarya
Kızlar aradığım, işte bu dediğim parfümü hala bulamadım. D&P'den parfüm alıcam bi liste hazırladım, listeme bakıp parfümlerin içerikleri bakımından bana uygun olup olmadığını söylerseniz sevinirim. Bi kaç tanesini eliycem de :27: Esmer tenliyim çiçeksi, pudramsı veya fresh kokuları seviyorum keskin kokuda olabilir. Şimdiden teşekkürleerr :12:

Listem;
-Armani Mania
-Armani İdol
-Versace Bright Cristal
-Este Lauders Plesure
-Cacharel Gloria
-Tommy Girl
-Black xs
-Dior Pure Poison
-Hugo Boss İntense

canım merhaba. kokuların içinden sadece gloria ve tommy girl ü biliyorum. ikisi de senin istedigin gibi değiller. tommy girl tamamen çiçeksi bi kere. içinde pudramsılık falan yok. çiçeksi kokuları sevmem ama almam gerekseydi tommy yerine issey miyake leau dissey alırdm o da çiçek ama daha karakterli bi koku. her neyse gloria biraz ekşimsi geldi bana. onda da pudramsılık yoktu. küçük kardeşime koklattım burnunu kıvırdı of çok ekşi falan dedi. ikisini de dp de denedim canım. bence sen diğer yazdıklarına öncelik ver olmadı bunlara da bakarsın tabi. :) yeni önerilere açıksan lacoste classic, armani she, chloe love, naomi campbell, noa ve bvlgari blv de pudramsılık hisleri mevcut.

canım ben çiçeksi pudramsı derken sadece çiçeksi de olabilir sadece pudramsı da olabilir anlamında dedim :) Armani She'yi kullandım çok severim ama tam istediğim koku değil, noa da kalıcı gelmedi :44: naomi campbell nasıl bi koku canım?

canım ben çiçeksi pudramsı derken sadece çiçeksi de olabilir sadece pudramsı da olabilir anlamında dedim :) Armani She'yi kullandım çok severim ama tam istediğim koku değil, noa da kalıcı gelmedi :44: naomi campbell nasıl bi koku canım?

bilmem ıslak mendil gibi. ağır deil yani değişik bişi. çiçeksi de severim diosan issey miyake kokuları öneririm. pudramsı dersen de önceki yorumda yazdıklarımda var benim bildiklerim yani. özellikle pudramsı hissini en begendigim koku lacoste classic asla baymıo ama iste adı üstünde classic cogu kisi kullanıyodur ama gerci ben kimsede duymadım o kokuyu..

lacoste classic bi arkadaşımda vardı çok güzel falan diyodu kokusunu bilmiyorum ama ondan bakarım kokusuna :) tommy girl için genç kız kokusu falan demişler bende onun için ekledim listeme glorianında çok övgüsünü duymuştum :)

evet evet ben de duydum övgülerini ama iste zevkler bir olmuo. bazıları cogu kokuyu sevio bazısı koku begenemio. hatta yanlıs olmasın die tommy i iki kez kokladım yok begenmedim hani aha iste super bu benim kokum diyecegim kokunun yanından bile gecmedi. gloria da dedigim gibi leş kokusunu bile beğenen burnu kalın kardeşim gloriaya ekşi dedi vazgectim ben de

Bugün gittim dp ye listemi verdim bunların hiçbiri güzel değil falan dedi kendi beğendiklerini denetti chloe love ve hugo boss intense. bu ikisini çok beğendim ama hala aradığım parfümü bulabilmiş değilim :50:

Bugün gittim dp ye listemi verdim bunların hiçbiri güzel değil falan dedi kendi beğendiklerini denetti chloe love ve hugo boss intense. bu ikisini çok beğendim ama hala aradığım parfümü bulabilmiş değilim :50:

ya bna da öle yaptı. ona ne ki guzel degilse alla alla. bu arada o iki kokuyu da nedense begenmedim ben. ya herkesin ovdugu parfmu begenmiom bnde bi sorun var sanrm

ya bna da öle yaptı. ona ne ki guzel degilse alla alla. bu arada o iki kokuyu da nedense begenmedim ben. ya herkesin ovdugu parfmu begenmiom bnde bi sorun var sanrm
yok canım herkesin zevki farklı sonuçta chloe love ilk başta çok beğenmiştim ama sonradan çok basit geldi, hugo boss intense çok çekici gibi geldi ama biraz erkeksi sanki ama onu daha sonra almayı düşünüyorum :1:

yok canım herkesin zevki farklı sonuçta chloe love ilk başta çok beğenmiştim ama sonradan çok basit geldi, hugo boss intense çok çekici gibi geldi ama biraz erkeksi sanki ama onu daha sonra almayı düşünüyorum :1:

ben chloe love yi matheusta denedim. ilk baş cicek sonra pudramsı bi koku oluyo ıslak mendil gibi geldi begenmedim zaten cicekli kokuları sevmem ben. intenseyi ixora da baktım baharatlı agır geldi bana tatlı falan degildi =( halbuki cok övülüyor ama ne bileyim ben cok zor begeniyorum hemen sıkılıyorum. severek kullandıgım az sayıda parfum var tabi ki =)

ben chloe love yi matheusta denedim. ilk baş cicek sonra pudramsı bi koku oluyo ıslak mendil gibi geldi begenmedim zaten cicekli kokuları sevmem ben. intenseyi ixora da baktım baharatlı agır geldi bana tatlı falan degildi =( halbuki cok övülüyor ama ne bileyim ben cok zor begeniyorum hemen sıkılıyorum. severek kullandıgım az sayıda parfum var tabi ki =)
benimde beğendiğim çok az parfüm var ama hem çeşit olsun diye hemde belki tam istediğim parfümü bulabilirim diye çok parfüm denemek istiyorum elimden gelse de hepsini denesem :1: kadın bu parfümler güzel değil diyince sildim listemin çoğunu ama versaceyle dioru silmeye kıyamadım aklımda kaldı onlar mutlaka deniycem yine bi kaç tane parfüm ekledim onun dışında :1: bu sefer kadının ne dediği umrumda değil :32:

benimde beğendiğim çok az parfüm var ama hem çeşit olsun diye hemde belki tam istediğim parfümü bulabilirim diye çok parfüm denemek istiyorum elimden gelse de hepsini denesem :1: kadın bu parfümler güzel değil diyince sildim listemin çoğunu ama versaceyle dioru silmeye kıyamadım aklımda kaldı onlar mutlaka deniycem yine bi kaç tane parfüm ekledim onun dışında :1: bu sefer kadının ne dediği umrumda değil :32:

bence de herkesin zevki farklıdır ben de herkesin sevdigi kokuları begenmeyip listeden siliyorum parfumcunun agır dediklerini hala silmedim ona ne ben merak ediyorum baska zaman yine bakıcam. ben de hepsini koklamak istiyorum daha bulamadım guzel kokular maalesef cok keskin geliyolar bana bole giysiyle bütünleşen yumusak bişi yok yani

bence de herkesin zevki farklıdır ben de herkesin sevdigi kokuları begenmeyip listeden siliyorum parfumcunun agır dediklerini hala silmedim ona ne ben merak ediyorum baska zaman yine bakıcam. ben de hepsini koklamak istiyorum daha bulamadım guzel kokular maalesef cok keskin geliyolar bana bole giysiyle bütünleşen yumusak bişi yok yani
bende biraz keskin istiyorum ama fazla değil :) :44:

Son düzenleme:
kremsi kokular keskin olmuyor keskinlik için böle şekerli yada baharatlı olması falan lazım sanırım anlayamadım

evet kremsi kokular zaten keskin olmaz benim dedğim keskinlik baharatlıda olur heralde ama baharatlı deyince aklıma hemen avon'dan surrender geliyo kafam karıştı :) hugo intense tarzında keskinlik olabilir.o baharatlıydı sanırım :)

evet kremsi kokular zaten keskin olmaz benim dedğim keskinlik baharatlıda olur heralde ama baharatlı deyince aklıma hemen avon'dan surrender geliyo kafam karıştı :) hugo intense tarzında keskinlik olabilir.o baharatlıydı sanırım :)

intense yi ixora da açığını kokladım ve full baharattı begenemedim =( vanilya aromatic ve baharatlı kokulara bakabilirsin.. fragrantica die bi site var orda parfümün ne agırlıklı oldugu yazıo mesela orda isteklerini seciosun vanilla aromatic ve spicy yani baharat şeklinde sonra sana içinde onların ağırlıklı oldugu parfümleri sana gösteriyo :)

intense yi ixora da açığını kokladım ve full baharattı begenemedim =( vanilya aromatic ve baharatlı kokulara bakabilirsin.. fragrantica die bi site var orda parfümün ne agırlıklı oldugu yazıo mesela orda isteklerini seciosun vanilla aromatic ve spicy yani baharat şeklinde sonra sana içinde onların ağırlıklı oldugu parfümleri sana gösteriyo :)

tamam canım bakıyorum hemen çok teşekkürler :) :46:

Back