İğneli Epilasyon Yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki... Ağlayacağım neredeyse:(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam... Benim gittiğim yerde içime sinmeyen birşeyler var... Onlar şunlar; İğne işlemiyle kökleri yakıyor mesela... Ama cımbızla en son topluyor. Ve bir de ertesi güne hiçbirrrrrrrr şeyim kalmıyor... Ordan çıkıp 1 saat sonra eve gittiğimde, hiç bir kötü şey kalmamış oluyor yüzümde... Bir de cımbızla çekerken hissediyorum:/ Hiç mi hissetmemem gerekiyor bilmiyorum... Çok çaresiz kaldım.Lütfen cvplarınızı bekliyorum.Bir yeri aradım 2,36 mış dakikası.Çok fazla geldi.Ama birinden tesadüfen orayı duydum önerdiler... Ve kadın mutlaka oraya git dedi bende gittim kızımıda götürdüm dedi. Benim aklım karıştı... Mesela çenemde şimdi farkettim 2 tüyüm kalınlaşmış.Rengi açık ama, böyle elime baya takılıyor.Acaba benim gittiğim yerde köküm yanmıyor mu? Direk cımbızla almış gibi mi oluyor???

Moralim çok bozuk ağlayacağım neredeyse:/

canım merhaba... dedıgın uzere kıl gozenegınden gırıp tam olarak kıl sogancıgını tahrip ediyorsa o kıl yanmıs demektır ve bır daha cıkmaz.. ayrıca yanan kılın kalınlıgı yada zayıflıgı ıgnelı epi. onemlı degıldır ign.epi. kıl turu secmez yanı (lazerde sadece koyu renklı olanlarında etkılesım gorunur ve dokulur... sarı ve rengı acık olanlar yanmaz...) eger ıslem sonrasında aynen kasımızı bıyıgımızı alırkenkı gıbı acı hissediyorsan (cımbızla) alırken o kıl koku yanmamıs demektır ve cok gec sonuc alırsın. ıgne tam olarak gozenek ıcınde kıl kokune denk gelmelı kı yaksın. sende kıl koku yerıne gozenek etrafındaki ete akım verılmıs ve kıl koku daha derınde oldugu ıcın kesınlıkle tahrıp olmamıs. bu yuzden cımbızla cektıgınde kıl tutundugu yuzeyden ayrılırken acı hıssederiz.. bence daha profesyonel bır merkeze gıtmelısın yada kılların koyu renklı ıse alexender.. lazer var ıpl degıl ama .. gercek lazer ve sadece doktorlar uygulayabılıyor... kesınlıkle sonuc alırsın... ve bu kadarda canın yanmaz... umarım yardımım olmustur... opuyorumnanaktan

Yok lazere 10 seans gittim ben :/ çoğalttı.Çenmdekiler ince benim cılız. Ya aaslında kaşımı bıyığımı alırkenki gibi bir acı hissetmiyorum.Ama çekildiğini hissediyorum yani:/ Bir de ilk yakıp en son cımbızla toplama işlemi kafamı bulandırıyor bu demekki 10 parmak demek değil... Ve bu da acemiliği göstermez mi? Ha tek iyi taraf, ertesi güne hiçbir şeyim kalmamış oluyor:/ ama bir işe yaramayacaksa ne önemi var bu yere gitmemin? :/ başka yer buldum ama orasıda biraz pahalı geldi:) ama normal fiyat buymuş ztn araştrmalarım sonucu anladım. Çok kafam karışık ve çok üzgünüm.

canım..ıgne ıle yakıp hemen anında cımbızla cekmesı lazım... sonradan hepsını toplamak tembellık yanı. vede cımbızla hangısını cekse gelır zaten sen yanmıs olan kılları cekerken duymassın.. sadece yanmamısları cekerken acı hıssedersın..onun yaptı yananıda cekıyor demekkı yanmayanıda.. bence bu yontem yontem degıl bıtanem .. sen anlamıyosun tabı kıl kokunden cekıldıgı ıcın elbette kı gec cıkıyor . ama bu sonuc aldıgını gostermez .. azalmaz yanı.. agdaya gıder gıbı sen cımbıza gıdıyorsun o zaman zulum bence bu tatlım.. kendıde bılmıodur cunku cımbızla cekıyor yanıp yanmadı bılmıyor o ozaman cunku yanan kıl cımbıza hemen gelır cekmek gerekmez yanı... ama genede sen bılırsın canım..belkı baska gorusu olan arkadaslar cıkar... ve tawsıyeler gelır... buyrunnnnnnnnn

Evet çok doğru söylüyorsun canım,ben de aynı senin gibi düşünüyorum.Başka bir yere gideceğim.Çünkü hissediyorum yani acı değil ama çıt çıt çekiyor yani:/ tüylerim ince olduğu için çekilmesinden acı hissetmem zaten ama,çekildiğini hissetmemem lazım:/ Teşekkür ederim cvbın için tatlım:)

evet kızlar benim gittiğimde kökü yakıp sonra garip bi cımbızla çekiyo kılı tüyü. sanki normal çekermiş gibi geliyo bana yani para tuzağıymış gibi geliyo.sorduğumda söyle dedi o cımbız ölü kılı çekiymuş :S iğneli epilasyon böyle mi yapılıyo

Bir yandan iğne ile akım verirken diğer eliyle cımbızla çekmesi gerekiyormuş.Öylesini bul.Ben öylesini buldum bakalım görüşücem.

söyle misin nerde bu yer
benimki ilk başta akım veriyo sonra diğer eliyle denk getirmeye çalşıyo cımbızı o kıla.bikaçkez bazen yapabiliyo

Tamam seninki doğru,bir eliyle akım bir eliyle cımbız. Ben izmirdeim:) aynı yerde değiliz ki.

leonela nasıl orada aysel hanım kadar tecrübeli iğneli epilasyon ustası varken saga sola gidiyosun ben ankaradan sırf aysel abla için izmire geldım maddi gücüm el verdiğinde bi kez daha gitmeyı düşünuyorum. çok başarılı aysel abla muhakkak ona git en kısa zamanda sonuç alırsın

:) benimki doğru da biraz memnun değilim. hem bazen tüye kıla denk getirmesi uzun sürebiliyo bikaç kez dokunuyo
neyse sağğol :)

kızlar yazdıgım gıbı yanı akım verıyor kıl koku tahrip oluyor ama hemen cımbızla alıyor sız o cımbızla cekerken acı hıssetmıyorsunuz eger acı hıssedıyorsanız yanmamıs demektır. yanan kıl kouku ve kıl kolayca gelıverırı treyagı kıl mısalı... yanlıs yere gozenek duvarlarına akım verıyorlar sanırım kıl sogancıgını tahrip etmıs olmuyor o sekıldede cımbızla da cekıyor ve acıyor .. bı kere canın yanıyor zaten akım verırken bıde ustune cımbız acısı 2 kat acı yanı resmen ıskence yaaa..eee tabı bıdahada akım veremıyor.. acıyacak bılıyor... mecbur yansada yanmasa cekıyor cımbızla. tamamen tecrubesızlıktır bu kızlarr.. paranız bosa gıder ... ve sonuc alamassınız.. alamadıgınız gıbıde.. cızık cızık.. ız kalır yada.. yanar .. ve renk koyulasması olur o bolgede .hep ıgne ızı. olur.. batık yapar ooo bı cok sorun... bıtanelerım ben eskısehırdeyım..eger eskısehırde bu konuda uzman bırısını arayanlar varsa sureyya guzellık salonu var ben kendım estetısyen olmama ragmen gıdıyorum oraya hem cok tıtız hemde cokkk... ozenlı ve kalıtelı calısıyorlar sıddetle tavsıye edıyorum opuldunuz....opuyorumnanaktansengözlerimebaksanab

Hepinize cvpları için teşekkür ederim kızlar:)

Kujum özel mesaj attım sana.:)

Peri balım haklısın dediklerinde:))) ben öyle tüyümü çekerken bir acı hissetmiyorum ama, bilemiyorum tabi.Ben acıyya dayanıklı olduğum için, o cımbız acısını hissetmiyorum. Bir de tüylerim ince,ondan da olabilir acı hissetmemem.Ama çekildiğini hissediyorum:)

ya kızlar ben istanbulda güzel bi yer arıyorum. 2liralık yerde yaptırmak istemiyorum . 0.30 liraya bile varmış ama ne kadar güvenilir.
bi de dakikada belki daha hızlı yapar bu da önemli
istanbul için uzman lazım yüz bölgesi için.böyle bi eliyle cımbız bi eliyle elektrik veren iz bırakmayan?

ben daha yeni üye olduğum için fazla mesajım yok özel mesaj gönderemiyorum o yüzden
50 mesajı geçince gönderiliyomuş anjelina34 başka forumlarda sivilce çatlak nemlendirici vs. konuları hakkında da soru ve yorumlarım var ama kadınlar kulübünü daha çok epilasyon sorularım için kullanıyorum öncelikli konum şu an o. Çünkü lazer için yer araştıryodum ve lazer uygulamalrının sonuçlarını merak ediyorum bu konuda o yüzden üst üste yazı yazdım aynısı iğneli için de geçerli bi an önce başlamak istiyorm çünkü çok vakit kaybettim
neyse iğneli bölümünde dharmamed e giden var mı bölümündeki yorumumu merak ediyosan oku bi de sapphire güzellik merkezi var hasanpaşadaklava: iğneli yapıldığı günü kılların yüzeyde kalması gibi bi durum olabilir mi:1no2: kılları resmen kırıyo ordaki uzman cımbızla çekip kökünden alması gerek zaten çekince kılın rahatça gelmesi gerek kökü yakılmışsa eğer!!!
boşuna acı çektiğin ve cildini bozduğunla kalıyosun zaman ve para kaybı da işin diğer acı tarafı. daha çok anlatılacak şey var ora hakkında da gerek yok
bu insanlar kötü niyetli olsun olmasın işini iyi yapamadıkları için benim mağdur olmama yol açtılar

evet okudum kötü tecrübe olmuş sana ne yazıkki
iğnelide kökünden çekmesi lazım köküyle gelmesi lazım.lazerde ie tüyler kılların çoğu kırılıyo kırılmayanlar da 1-2 haftaya dökülüyo.biraz yüzeysel gibi oluyo yani
yüz bölgesi için lazer epilasyon yaptırma derim

Bende iğneli yaptırıyorum iğneliyi yapan bayan başta akımı verio sonra kıla cımbzla hafif dokunuo hissediormsn dio hissedersem tekrar akım verio hissetmemem gerkmş kıl kökleri çok gçlyse bi kaç kez akm vermeleri gerekio yandı sanıosn canında yanıo ama gene cımbzı hissediosn o yüzden bugn baya uğrştı bayan bnle hisstmeden çkmk için ama buda şimdi şişlk yaptı bnde yapılan bölgede enfeksiyon olmasın diye pomad verdi ama moralm bozldu ya düzelmezse çok şiş deil ama biraz garp görünüo aynada bakıorm yanık olablr mi iğnelide bilen var mı bi sorum daha var bir kaç kıl duruo hala ne yapmalıyım o bölge tahriş oldu die mi almadı zorlamadı blmiorm(((((((((((((((

kılın rahatça zorlanmadan biraz kayarvari gelmesi lazım cımbıza bunu kendi de rahat anlayabilir sana sormasına gerek yok ki yani bir iki kez sormuşsa neyse de dakka başı sorduysa kötü o zaman çok yavaş ilerlenir bi de onun ayarını kendi yapabilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…