yardımınıza ihtiyacım war bayanlar !

Puchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
123
0
96
İstanbul
kızlar sewgilimle uzaktayız bisüredir we en az 1 ay daha görüsemicez bisüredir bazı sorunlardan ötürü aramız gergindi dunde tartıstık gece barıstık cok sükür bende bugun biraz gönlünü aldım ama aramızdaki gerginlikten önceki iyi zamanımızdaki gibi askım sewgilim yazmıyo yine yazıyo ama eskiden durup dururken gönlümün sultanıııı yazardı mesela smdi ara ara bitanem falan diyo we ben yazmazsam yazmıyo kısacası askımız siddetini biraz kaybetti.bu birazda benden kaynaklanıyo cunku ben duygularını göstermeyi pek sewmeyen briyim hatta romantik degilim sewgilimde tam tersime romantik we duygusal bi erkek:) tabi benden bekliyo ben cok pas wermessem bugun yine odunlugunu almıssın yanına diyo :roflol: sizden ricam bana biraz yol gösterin forumda gezerken cok guzel seyler okuyorum zaten KK BİR NUMARA :enbuyukkk: sizcee onu nasıl eski formumuza sokabilirim özelliklede ayrı oldugumuz su dönemde dikkatini nası hep üstümde tutablirimm bi de mesela guzel seyler söylememi falan bekliyo hep ama maalesef ben bu konularda pek yaratıcı degilimm kendi sewgilinzde ise yaramıs seyleri falan paylasırsanız cok sewinirim her fkre açıgımm lütfeeennn bi el atınnnn askı depressin oda karsılık wersinn askından horon falan tepsin istiyorummmmmnaniknanik:Saruboceq::teytey:

ah be güzelim bende senin gibiyim aman bişey yapma olduğun gibi kabul etsin herkes aynı olmak zorunda değil başta benim erkek arkadaşımda şikayetçiydi bu durumdan ama artık 7 yıl oldu alıştı ama yinede hiç beklemediği zamanalrda güzel msjlar yazabilirsin gece geç saatlerde çok etkili oluyoo :)

:) bende öyle yapmaya calısıyorum bide bnmki o uyurken falan basıma gelen seyleri yazmamdan cok hoslanıyo gece uyanırsam fln yazıyorum msj ama işte aşk böcegi modundan genelde uzagım :)kafamçokkarıştı:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

sadece 1 dakikanı alacak mesaj senin ilişkini kurtaracak canım yazsan nolurki bende sevgilimle 4 aydır görüşemiyorum zar zor geliyor bulunduğum şehire ama hiçç yokluğumu hissettirmemeye calısıyorum mesajlarla. sende bigün sabah kalk ve ona gönlümün paşası vs gibi güzel sözler söyle romantik olamıyorum diyorsun yapındır belki ama 1 dakikanı alacak bişey bu :))) yani eğer karşındaki sana romantik olmasaydı belkide rahatsız olcaktın bak diyosun bitanem bile zor diyor hemen kafana takıyorsun cocuk ne yapsın sen güzel şeyler söylemiyorsun eğer sen güzel sözler söylemiyorsan karşı taraftanda bekleme ve üzülürsen sakın bunu o çocuğa yükleme. yanlıs anlama aynı sorun benim cok yakın bi erkek arkadasımın basına gelmişti. ve nasıl üzülüyorlar bilemezsin... sakın üzme onu sen 1 adım git romantikse 1000 adım gelir o sana o adımda ömür boyu mutlu bi ilişkin olmasını sağlar.. :))) sıra sende tatlım ve okyanustaki bu kayığı hep onun itmesini bekleyemezsin biraz da sen itmelisin bu bir ilişkinin kuralıdır ki bence :))) siz bir çiftsiniz o ve sen yok siz varsınız ve ona özel hissedeceği şeyler söyledinmi sana nasılda bağlanacak o haz bile yeter sana canım benim :))

sabah uyan günaydııııın benim bebeğim askım pasam benim ''bunu ben sevgilime kullanırım '' askım askım uyandın mı bakıyım öpcekmisin askını sarılcakmısın ona ölürüm sana herşeyim benim MmMmMmMmMmMmMmphaaah!! ooooh mis kokulu sevgilim benim seni seviyorum! bunu at bu bizim günaydın mesajımız :kedi: aralarda bikaç bişey daha var ama tabi bunlarda özel sen katcaksın biraz :))))

ay tam tersi bnm sewgilimde senn gibi yane öle güzel msjlar fln atarım arkadasın günaydın msjları gibi fln odun yane karsılıgı görünce sewkim fln kırılıo ilk baslarda ynede atıodm öle güsel msjlar ama simdi tınn bende atmıorm msjlarımızı görseniz bunlar nasıl sewgili dersiniz:umursamaz:

öyle de sanki zorla mesaj attırıyosun gibi bi hava çıkyıo bazen bizde tartıştığımızda aynen böyle oluyo çok sinir bozucu bişey Aman Allah kolaylık versin canım sana ben sinirden gebertirdim onu heralde:umursamaz:

gecenin bir yarisi o uyurken hatta, boyle icinde sevimli romantik kelimeler barindiran bir mesaj atmayi deneyebilirsin. Eminim ki uyanip mesajini gordugunde cok sasiracaktir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…