galiba dini nikahiniz dusmus annem gibi goruyorum demis cunki.bence bir din gorevlisine sorun derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrr :(((
- Konu Sahibi rembetiko
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Buna bain talak, yani iddet müddeti içinde geri dönüşü olmayan kesin boşama denir.
Ben komik buldum. Halada komik buluyorum :)))) Öfkeyle söylenen sözler bunlar ?? bence yanlis. Böyle seyleri insanlarin akillarina sokmayin yahu ...
"Annem, Ablam" gibi görüyorum diyor adam karisina! Bu din ile ne alakasi var ...
Nikah bu kadar kolay mi düsüyormus???
ben sokmuyorum ki uydurmuyorum :)
din egirmek istemiyorum ama islam zaten nefse çok önem verir öyle sinirle söyledim diye bişey yok nefsine hakim olcak ozaman sabırlı olcak.
dine uygun yaşsak evliliğimizi çok daha güzel olur
konuş konuş sonra sinirle söyledim olmuyor işte
( bunu bende çok yaparım ama ) doğrusu bu ben napıyım :)
o yüzden diyorlar öfkenizi kontrol edin, öfke anında bile söylemeyin, şakasını dahi yapmayın diye. öyle can alıcı bir durum işte. bence çokta gülmeyin :) Araştırmanızı tavsiye ederim. Kuranı kerimden veya mealinden veya hadislerden veyahutta ilmihallerden.. veya çeşitli kaynaklardan tüm bilgileri araştırıp bir kanıya varmanız daha iyi olacaktır. Bende çok riskli bi cümle olarak gördüm annem gibi görüyorum demesini. Konu sahibininde araştırmasında ve bir bilene danışması lazım. Müftü bile olabilir, öyle her önüne gelenin fetvasını dinlerseniz olmaz, ama ciddi anlamda bilenlere danışılmalı.Ben komik buldum. Halada komik buluyorum :)))) Öfkeyle söylenen sözler bunlar ?? bence yanlis. Böyle seyleri insanlarin akillarina sokmayin yahu ...
"Annem, Ablam" gibi görüyorum diyor adam karisina! Bu din ile ne alakasi var ...
Nikah bu kadar kolay mi düsüyormus???
dini terimler ay ban yiycem ben kaçıyorum konudan dine girdi konu
ben sokmuyorum ki uydurmuyorum :)
din egirmek istemiyorum ama islam zaten nefse çok önem verir öyle sinirle söyledim diye bişey yok nefsine hakim olcak ozaman sabırlı olcak.
dine uygun yaşsak evliliğimizi çok daha güzel olur
konuş konuş sonra sinirle söyledim olmuyor işte
( bunu bende çok yaparım ama ) doğrusu bu ben napıyım :)
haklisiniz yapilmamali...
ama allah askina evliligi bu kadar basitlestirmeyin derim ...
öyle nikah mikah düsermisde edermisde... küfür ile nikah düsüyorsa dayak ile ne düsüyormus??
sacmalik ...
dini terimler ay ban yiycem ben kaçıyorum konudan dine girdi konu
Aynen, morelim bozuldu ve kendimi tutamicam bende kaciyorum
o nasil cirkin bir tabirdir yaa..ne demek annem,ablam yahuu!valla ben olsam bu sozlerinden sonra,degil yaklasmak yuzune bakmazdim..bu erkeklere ne oluyor boyle,bu okudugum kacinci konu isteksizlik,allah yardimcin olsun canim.aslinda o size yaklastigi zaman siz reddedin,bende seni kardes gibi goruyorum de bakalim ne sekil alacak surati..offfffff....kafayı yemek üzereyim.2 yıllık evliyim.ama cinsel hayatımız maalesef çok kötü.formlardan okudum benim gibi çok kişi varmış.ama çıkış yolu bulamıyorum.psikolojim iyice bozuldu.eşim beni arzulamıyor.sadece ihtiyacını gidermek için yaklaşıyor sanki bana.ilk günden bu güne cinsel hayatımız yeni evli çiftlerin olması gerektği gibi olmadı.10 günde bir haftada bir.zaten ön sevişme diye birşey yok.ben ona yapıyorum.çok kısa süre sonrada boşalıyor.öpüşmeyi unuttum.hiç öpüşmüyoruz sevmiyormuş.defalarca konuştum ama ona göre herşey normal..testesteron testi yaptırdık oda normal.yoruldum artık.sen istedğinde sen yaklaş diyo.yaklaştım bi kaç defa reddetti şimdide sadece o isterse.bi keresinde sordum neden böle diye annem gibi ablam gibi görüyorum dedi.sormaz olaydım.beni çooooooook seviyo eminim.bensiz dışarı çıkmaz aldatma ihtimali yok..bakımlı güzel bir bayanım.duş alıp kremlenmeden yatağa girmem.benim gibi olupta sorununa çözüm bulan var mı.lütfen yardım edin.........
Evet nikah dusmus oluyo diye biliyorumYok artık!!!
Canalıcı yerde direk gömdünüz