yardiminiza ihtiyacim varrr

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
kizlar mantar icin kullandigim fitil ve antibiyotik adet gecikmesi yaparmiii

antibiyotik kullandığımda benimde adetim gecikir ama psikolojik mi bilemiyorum

Bende de kürtaj sonrası mantar oluştu. antibiyotik, 7 lik + 12lik fitil toplam 3 ilaç yazdı. 7 taneyi kullandım diğerinden de 2 tane kullanmıştım ki adet oldum ara vermek zorunda kaldım. yani adette bi gecikmeye yol açmadı.

bende enfeksiyon için fitil kullandım ve 3 ay oldu adet göremedim normaldede düzensiz ama hiç 2 ayı geçmemişti sen sorunca aklıma şüphe düştü etkisi olur mu acaba :S

bende enfeksiyon için fitil kullandım ve 3 ay oldu adet göremedim normaldede düzensiz ama hiç 2 ayı geçmemişti sen sorunca aklıma şüphe düştü etkisi olur mu acaba :S

acaba fitil kullandiktan sonra gecti mi sikayetiniz. bende rahim iltihabi varmis da doktor sdce antibiyotik vrdi

acaba fitil kullandiktan sonra gecti mi sikayetiniz. bende rahim iltihabi varmis da doktor sdce antibiyotik vrdi

Bugün doktora gittim adet olamamamla ilgili iltihap filan demedi demekki geçmiş ama hem fitil hem iğne kullanmıştım 20 gün boyunca eşimlede yasak koymuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…