Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım o yüzden bir hatam kusurum olursa şimdiden özür dilerim
Babama erkek arkadaşımın ailesinin 2 senedir söz kesmek istediklerini söyledim o zaman okulun bitince tanışalım dedi. Ama önce erkek arkadaşımla daha sonra aileler arası tanışma istediğini söyledi, okulun bitince erkek arkadaşınla tanışıcam dedi okulum hazıran da bitiyor ve ben çok heyecan yaptım adetler hakkında hiçbir bilgim yok , babama soruyorum zamanı gelince konuşulur diyor. Anneme soruyorum her şey olacak diyor fazla bilgi vermiyor. Bu sene eylül, ekim gibi kız isteme olacak kısmetse öyle istiyor erkek tarafı babamda kabul etti ben şimdi ne yapacağım ne hazırlığı yapacağım ne olur bir yardım edin :18: :18: :18:
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım o yüzden bir hatam kusurum olursa şimdiden özür dilerim
Babama erkek arkadaşımın ailesinin 2 senedir söz kesmek istediklerini söyledim o zaman okulun bitince tanışalım dedi. Ama önce erkek arkadaşımla daha sonra aileler arası tanışma istediğini söyledi, okulun bitince erkek arkadaşınla tanışıcam dedi okulum hazıran da bitiyor ve ben çok heyecan yaptım adetler hakkında hiçbir bilgim yok , babama soruyorum zamanı gelince konuşulur diyor. Anneme soruyorum her şey olacak diyor fazla bilgi vermiyor. Bu sene eylül, ekim gibi kız isteme olacak kısmetse öyle istiyor erkek tarafı babamda kabul etti ben şimdi ne yapacağım ne hazırlığı yapacağım ne olur bir yardım edin :18: :18: :18:
ayyy hayır olsun bende ekimi bekliyorumm
ayyy hayır olsun bende ekimi bekliyorumm
Ne güzel hayırlı olsun şimdiden ama heyecan yapmana gerek yok adetler elinde sonunda yapılır önemli olan sevdiğin biriyle bir ömür yaşamak için attığın adım :) bu daha önemli
Gerçi heyecanıda ayrı bi tatlı oluyo
İnşallah mutlu olursunuzz
teşekkür ederim size de hayırlı olsun :) ne hazırlıklar yaptınız peki ?? yani ben acele mi ediyorum acaba :18:
yok canım ben çoktan başladım hazırlıklara sürekli fikir değiştiren biri olduğum için :)
valla nerdeyse herşeye karar verdim :)
hediyelikler menü ev için hazırlıklar filan:)
seninde aklında mutlaka vardır bişeyler :)
bizdede eylülde tanışma olcak inşallah önce sevgilim gelcek yalnız 1 hafta sonra aileler arası tanışma isteme yine 1 hafta sonra söz
yok kii benm aklımda bişey yani ne yapılacağını bilmiyorum ki bi fikrim olsun
Çok teşekkür ederim :) Evet işte bende heycan yapıyorum böyle bir an önce tüm hazırlıklar tamamlansın hazır bekleyeyim istiyorum ama bilgi verenim yok :))
yok canım ben çoktan başladım hazırlıklara sürekli fikir değiştiren biri olduğum için :)
valla nerdeyse herşeye karar verdim :)
hediyelikler menü ev için hazırlıklar filan:)
seninde aklında mutlaka vardır bişeyler :)
bizdede eylülde tanışma olcak inşallah önce sevgilim gelcek yalnız 1 hafta sonra aileler arası tanışma isteme yine 1 hafta sonra söz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 bak canım bu benim konum tüm hazırlıklarımı planlarımı aldıklarımın resmini filan paylaşıyorum bi bak fikrin olur :)
bide topiğe gel orda sözlenen arkadaşlarımız oluyor tecrübelerinden fikir ediniyoruz :)
hediyelik filan dağıtcak mısın :)
Dediğim gibi ben yeni katıldım bu siteye topik falan bilmiyorumhediyelik hiç düşünmedim ama sen öyle söyleyince olabilir aslında hem hatıra kalır hepimize
Bende bilmiyorum öyle şeyleri Bilsem yardım edicem
zamana bırak sen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714220 bak burdayız canımbi arkadaşımız sözlendi pazar günü biride 21 haziranda sözleniyo bence kesinlikle dağıtmalısın bide kendin hazırlarsan ohhh misss
Biz söz merasimini küçük bişey isteyip nişanı çok büyük yapmayı düşünüyoruz o yzden hiç düşünmemiştim ama güzel fikirmiş teşekkür ederim
benim nişan 1 ocakda olcak
ona daha var ama ben abartıyı seviyorum sanki
evet hazırlıklarına bakınca baya bişey hazırlamışsınama bende özendim sanki şimdi öyle görünce
benim nişan 1 ocakda olcak
ona daha var ama ben abartıyı seviyorum sanki
bi başladın mı duramıyosun bu işin bide çeyiz boyutu var
İyice korktum ben ama yaaaa daha küçüğüm seneye gelin mi desem acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?