Yardımınıza ihtiyacım var !

white chochlate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
99
109
Merhaba ablalarım kardeşlerim ve yaşıtlarım epeydir k.k takip ediyordum bugün üye oldum ve sizden bir konu hakkında yardım istiyorum. Direkt konuya gireyim benim sosyal Medya'dan takip ettiğim hoşlandığım bir çocuk vardı ben direkt kendisine söylemek yerine önce kankası ile iletişim kurup ona söylerim dedim kankası erkek bu arada en yakın kankasını ekledim çok az konuştuk (muhtemelen benim ondan hoşlandığımı sandı konuşma tarzımdan fln) ama bu esnada muhabbet kuramadığım için söyeleyemedim kusura bakma sana senin için yazmadım dedim ve çocuğu sildim şimdi esas hoşlandığım çocuğa hoşlandığımı söylemeyi düşünüyorum sizce napayım. Biraz uzun oldu okuyan yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Seviyorsan git söyle
Ama karşısına geçip seviyoom naraları şeklinde değil tabii,belli etmen yeterli
Kankasını araya koyman hoş olmamış
Lisede olduğunu tahmin ediyorum
Sosyal medyadan direk hoşlandığın çocuğu ekle,naber nasılsın falan filan de
Arada mesaj at onun dikkatini çekmişsen konuşmaktan zevk alır ve devam eder
Yok rahatsız olursa zaten umursamaz sende yolunu çizersin
En azından totosunuda venüse değdirmemiş olursun

Lisede değilim çok oldu bitireli ama haklısınız böyle düşünmekle yaptığım çocukça çünkü .. Yardımını için Saolun bişey sormak istiyorum arkadaşını eklediğimi fln söylemeden mi konuşma başlatmalıyım yoksa olanları söyleyerek mi ?

Tabiki söyleyerek

Arkadaşını eklediğini söyleyin. O beni yanlış anlayinca hemen sildim dersin.

ama cok riskli bir şey yapmışsın. Erkekler böyle şeylerden hoslanmaz ters teper hatta. Şansın bol olsun bakalim.

Kankasina neden soylersin ki o da erkekmis sonucta kiz olsa hadi derim hemcinsin halden anlar madem cesaretin var direkt kendisine dümdük soyleyecektin :))batirmissin daha beter simdi iyice karisti

bence arkadaşı eklediğini bir tık ileri zamand söyle seni tanısın güvensin ne bileyim yanlış anlaşılırsın :)

O zaman daha kötü olur sanki güvenini kazandıktan sonra ben söyleyene kadar arkadaşından duyarsa çok daha karışır işler zaten yeterince karışık. :)

Kankasina neden soylersin ki o da erkekmis sonucta kiz olsa hadi derim hemcinsin halden anlar madem cesaretin var direkt kendisine dümdük soyleyecektin :))batirmissin daha beter simdi iyice karisti

Sosyal Medya'dan takip ettiğim için kız kankasını bulamadım en yakın kankası olduğunu tahmin ettiğim çocuğa yazdım :/ İşlerr karıştıktan sonra cesaretlendim maalesef :)

Arkadaşı
Arkadaşını eklediğini söyleyin. O beni yanlış anlayinca hemen sildim dersin.

ama cok riskli bir şey yapmışsın. Erkekler böyle şeylerden hoslanmaz ters teper hatta. Şansın bol olsun bakalim.

Geç farkına vardım risk aldığımın. Aslında her önüne gelene yazacak bir insan olsam en yakın iki arkadaşı seçmem heralde böyle düşünse belki ters tepmez ama böyle düşünebilmek kolay değil. Teşekkürler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…