Aaa ne terbiyesiz adammis ya sinirlerimi oynatti. Ben olsam az oncede soyledim asla esime baski yapmam git diye, sonucta onunda zoruna gidiyordur karisinin istenmemesi.Hepinize çok teşekkür ederim.İnanın bende eşimde çok üzgün.Babasına benimde gelmemi isediğini ve olay çıkarmamasını söyledi ama kayınpederim asla kabul etmiyor.Kesinlikle istemiyorum demiş.Eşim kardeşinin yanında olmak istiyor elbette ama bensiz gitmekte istemiyor akrabalarını sevindirmek istemiyor.Çok üzgün ve karasızız Allah ıslah etsin arediğim kişiyle Artık ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım.Eşime senin evliliğine karışmadıkta ne oldu kızım benim istediğim kişiyle evlenicek diyormuş
Aaa ne terbiyesiz adammis ya sinirlerimi oynatti. Ben olsam az oncede soyledim asla esime baski yapmam git diye, sonucta onunda zoruna gidiyordur karisinin istenmemesi.
asıl kendisi vicdanını sorgulasın. eşin iyi yapmış gitmesin bırak.
herne olursa olsun onlar kardeş.
bence eşin gitmeli.
sen gitmesen bile eşinin gitmesini sağla.
Benim eşimde tokatlı hiçbir akrabalarında akraba evliliği yok. Bence bu ailede bir tuhaflık var... Eşinin seni destekmesi çok güzel bir şey... Üzülme boşver böyle çarpık zihniyetlerle görüşmek sana bir şey kazandırmaz... Tokat'ta alevilik sünnilik varmış bazı köylerde. Siz sünni, onlar alevi mi acaba? (Mezhep ayrımcılığı yapmıyorum, elhamdülillah hepimiz müslimanız)
Evet söylediğiniz gibi yaptım kararı onun vermesi gerektiğini söyledim eşim hala kararsız ve şaşkın bu kadarını beklemiyorduk gerçekten
Eşiniz ikna etmeye çalişin gitsin derim. Baktın z gitmiyo hiç de üstelemeyin.siz eşinizle mutlu huzurlu olunda varsın sizi istemesin akrabaları. Öyle arkadaşlıklar dostluklar var ki çoğu akrabaya bedel.
Evet söylediğiniz gibi yaptım kararı onun vermesi gerektiğini söyledim eşim hala kararsız ve şaşkın bu kadarını beklemiyorduk gerçekten
ben en çok görümceye üzüldümyüzük aldık sözleniyormuşum diyecek kadar saf demekki
Allahim ya.
Adam 74 yasindaymis.
Bi ayagi cukurdaymis.
Ne guzel mutlu keyfli gule oynaya gecirse son gunlerini.
Gelip torununu sevse, bak yazda geliyor alip parkta dolastirsa.
Oglunun gelininin mutlulugunu gordukce kendisi icin dunyalar onun olsa, kizi icinde bol bol dua etse mutlu olsun diye nolurki?
Insanlar hayati neden bu kadr zorlastirir hic anlamis degiljm.
Bence kocaniz gitsin, akrabalari konusacak diye kardesjni yanliz birakmasin.
Siz kendinizi biliyosnzya, bosverin gerisini.
Hanımefendiciğim...
Şükür namazı mı kılarsınız, aç açık mı doyurur sunuz bilmiyorum ama...
Öyle bir eşe sahipsiniz ki, dünya yansa umrunuzda olmasın.
Bırakın istemiyorlarsa istemesinler, ne diye uğraşıyorsunuz?
Eşinizle kırın dizinizi, mutlu mutlu yuvanızda oturun.
Dertsiz başınıza dert almanın bir mantığı var mı?
Sarıp sarmalayın eşinizi.Haklısınız ben zaten artık eşim adına üzülüyorum çünkü o kadar içine atıyor ki sürekli hastalaniyor ailesi yüzünden