- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
O tür işlerden para kazanmanız zor
bir çuval yapıyorsunuz verdikleri en fazla 10 tl
ben takı tasarımlarına çok meraklıyım, yaptığım takılar beğenilir her zaman , eğer ilginiz ve beceriniz varsa evde takı yapıp satabilirsiniz, geliri iyi oluyor diye biliyorum
Diğer günler çalışıyor musunuz ?haklısın ama ne yapsam bilemedimcumartesi pazar evdeyim başka bir işe daha mı girsem acep
Diğer günler çalışıyor musunuz ?
Arkadaşlar ben uzun zamandır maddi sıkıntı içerisindeyimçocuk okutuyorum. özel ders aldırıyorum. özel psikolog vs derken giderimiz çok fazla. lakin gelirimiz giderimizi karşılamıyor.
Bende evimde yapabileceğim bir iş arıyorum (kutu katlama, mandal montajı, poşet katlama vs) evde iş yapan yada bilgisi olan var mı? netten araştırdım pek bişi bulamadım. haber bıraktıklarım dan da dönüş olmadı.
Evde yapabileceğiniz bir iş olarak yemekten anlarsanızevet ama yetmiyor maalesefmaaşım fazla değil. eşiminde öyle
dikiş yeteneğiniz varsa bu olay instagramda aldı başını yürüdü her önüne gelenin butiği var gerçekten deli gibi de para kazanıyorlar hem üçle beşle uğraşacağınıza daha rahatlatıcı bir yöntem olurArkadaşlar ben uzun zamandır maddi sıkıntı içerisindeyimçocuk okutuyorum. özel ders aldırıyorum. özel psikolog vs derken giderimiz çok fazla. lakin gelirimiz giderimizi karşılamıyor.
Bende evimde yapabileceğim bir iş arıyorum (kutu katlama, mandal montajı, poşet katlama vs) evde iş yapan yada bilgisi olan var mı? netten araştırdım pek bişi bulamadım. haber bıraktıklarım dan da dönüş olmadı.
Elişleri pek para kazandırmıyor, onun yerine klavyeniz iyi ise evden çalışabileceğiniz veri giriş ile alakalı ilanlar
oluyor dönem dönem,
bu tarz işleri bir araştırın derim.
Evde yapabileceğiniz bir iş olarak yemekten anlarsanız
içli köfte mantı gibi yiyecekler yapabilirsiniz
dikiş yeteneğiniz varsa bu olay instagramda aldı başını yürüdü her önüne gelenin butiği var gerçekten deli gibi de para kazanıyorlar hem üçle beşle uğraşacağınıza daha rahatlatıcı bir yöntem olur
dikiş işi kolaydır kursu falan varsa gidin hemen başlayın bence cidden maddi olarak çok hafifletir sizisökük dikmek için bir makinem var onuda kullanmayı eşim yeni öğretti
takı pek yapabileceği sanmam. pek ilgim yok. ama örgüden bebek yelek fln yapabilirim de oda pek kazandırmaz herhalde
eğer hitabetiniz güçlüyse avon,oriflame v.s markaların satış temsilcisi olabilirsiniz
Evet dikişte olabilir
en azından paça kıvırırsınız bir paça 5 tl
hem evde masrafınız da olmaz
yada nikah şekeri magnet gibi işlerde evlere veriliyor
Tuhafiye yada nikah şekeri yapan yerlere gidin onlar size orada gösteriyorişte bende öyle şeyler araştırıyorum nikah şekeri magnet tam benlik el işlerim iyidir. hiç varmı yapan tanıdığınız fln