yardımınıza ihtiyacım var !!!

aynı şeyin kat kat ağırını ben demiştim sonrada ben özür dilemiştim. ama o bana hiç istemiorum dememişti. 1 hafta sonrada barışmıştık sayemdeee.
aslında içinden ne geliosa yap dicem amaaaa bilemedimmmm :)

mantıklı düşünürsem ben onu bu şekilde çekemem zaten ama kalbime söz geçiremiyorum ki

mantıklı düşünürsem ben onu bu şekilde çekemem zaten ama kalbime söz geçiremiyorum ki
börtü böceğe girme bence ya. erkek ne anlar hem. çağır bi yere konuş. ama son konuşman olucak. çnkü ya olucak ya olmucak. buna hazırla kendini. baktın olmuo sonrada bakmazsın zaten.

börtü böceğe girme bence ya. erkek ne anlar hem. çağır bi yere konuş. ama son konuşman olucak. çnkü ya olucak ya olmucak. buna hazırla kendini. baktın olmuo sonrada bakmazsın zaten.
yani olmayacaksa olmayacak de istemiyorum de
senin yüzündennnn
seviyorum ama istemiyorummm ne demek bunlar yaaaa

yani olmayacaksa olmayacak de istemiyorum de
senin yüzündennnn
seviyorum ama istemiyorummm ne demek bunlar yaaaa
küfürü kaldıramıolar. valla ben senden daha ağır konuşmuştm.
sen son konuşma gibi bişey yap. sonra çekil kenara arama sorma soyutla kendini bi sabret ama bu süreçte. sonrası hayırlı olandır zaten :)

yapma gönderme kendini daha fazla küçük düşürme.

en son konuşmamızda ben elimden gelenin fazlasını yaptım artık yapacak birşeyim yok artık dönsende ben seni istemiyorum resimlerimide sil telefonundan dedim nasıl silerim luine onlar gördüğüm en güzel en harika insana ait dedi
tamam ne yaparsan yap dedim sildim dedi cevap vermedim

Gonderirsen ne olcak söyleyim. Bir guzel çikolatayı şekeri bilmem neyi yiyecek, sonra da bir guzel dalgasını geçecek senle.

Hem ne bu sevgililer günü bilmem su günü bu gunu. Sevene hergun sevgililer günü! :)

bak işte senin yaptığın olmamışkiii :)
bi işaret verircesine konuşmuş ama sen pes etmişsin. olmaz öyle. sen önce bi kendini topla. hem ona hem kendine bi zaman ver. nasıl konuşcağından adım atcağından emin ol ve gerçekden istiyosan son bi kez onu sevdiğine dair bi konuş. yok dersede eyvallah de.
o nasıl silerim dediğinde sende çok abartmadan yumuşak bi şekilde konuşsaymışsın keşke. en iyisi sen biraz bekle. çok atar yapmışsın çoooook :)

seni seviyorum dedim dozajı aşma dedi komedi yaaa ergenler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…