Yardımınıza İhtiyacım Var..

• Konu Sahibi Konu Sahibi u-c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

u-c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
10
1
3
33
adet günüme 4-5 gün kala yoğun bir şekilde göğüs ağrım basladı 29. günde adet oldum ama 1 gün sürdü 2. günü sadece k.rengi lekelenme oldu bu 2 gün çok ağrılı bir şekilde oldu 1 yıllık evliyim cocuk bekliyoruz yardım edebilirmisiniz ?

hamıle mısınız kan testı yaptırdınız mı

hamıle mısınız kan testı yaptırdınız mı
hayır yaptırmadım bayramın ilk günü oldum ikinci günü k.rengi lekelenme oldu. anlamadıgım nokta şu olmam gereken günde hasta oldum bunda bir sıkıntı yok 4-5 gün sürüyordu bu neden ilk günden kesildi.

drunuza basvurun ve bı kan testı yaptırın bence kanama özellıkle karengı kanama dıs gebelık belırtısı olabılıyor ama bununla bırlıkte gögus degılde kasık ağrıdı oluyor lutfen korkmayın ama çarsamba bı kan testı yaptırın

merhaba, adet döngün kistten dolayı yada herhangi bir sorundan dolayı kısa sürmüş olabilir.. ama ben sana hamilelek testi yapmanı bi doktora gitmeni öneririm çünkü hamilelik olabilir ve kanama ciddi bir problemm.. inş büyük bir sorun yoktur canım.. adetin kıvamı nasıldı? kan pıhtısı gibi miydi?

pedin içinde kaybolmuştu zaten kan çok azdı kisttim yok çok şükür gecen ay dr söyledi. ilk gün cok az ikinci gün k.rengi lekeler bu günde normal akıntım geldi.

tesekkür ederimm ablacım

pedin içinde kaybolmuştu zaten kan çok azdı kisttim yok çok şükür gecen ay dr söyledi. ilk gün cok az ikinci gün k.rengi lekeler bu günde normal akıntım geldi.
inşallah bebek habercisidir bu kanma :) pıhtı yoksa korkulacak birşey yok demektir. bn de hamileyim ve baştan beri sürekli kanmam oluyor ama maaşallah bebeğim sağlıklı canım, inşallah güzel haberler alırsın :)

inş.. ablacım tesekkür ederim ilgin için allah size sancısız sıkıntısız doğum nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…