Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır yaptırmadım bayramın ilk günü oldum ikinci günü k.rengi lekelenme oldu. anlamadıgım nokta şu olmam gereken günde hasta oldum bunda bir sıkıntı yok 4-5 gün sürüyordu bu neden ilk günden kesildi.hamıle mısınız kan testı yaptırdınız mı
pedin içinde kaybolmuştu zaten kan çok azdı kisttim yok çok şükür gecen ay dr söyledi. ilk gün cok az ikinci gün k.rengi lekeler bu günde normal akıntım geldi.merhaba, adet döngün kistten dolayı yada herhangi bir sorundan dolayı kısa sürmüş olabilir.. ama ben sana hamilelek testi yapmanı bi doktora gitmeni öneririm çünkü hamilelik olabilir ve kanama ciddi bir problemm.. inş büyük bir sorun yoktur canım.. adetin kıvamı nasıldı? kan pıhtısı gibi miydi?
tesekkür ederimm ablacımdrunuza basvurun ve bı kan testı yaptırın bence kanama özellıkle karengı kanama dıs gebelık belırtısı olabılıyor ama bununla bırlıkte gögus degılde kasık ağrıdı oluyor lutfen korkmayın ama çarsamba bı kan testı yaptırın
rica ederım inşallah yerlesme kanamasıdır mınık bebeğin yoldadır :)tesekkür ederimm ablacım
inşallah ablacım cok tesekkür ederimm ilgi alakan içinrica ederım inşallah yerlesme kanamasıdır mınık bebeğin yoldadır :)
inşallah bebek habercisidir bu kanma :) pıhtı yoksa korkulacak birşey yok demektir. bn de hamileyim ve baştan beri sürekli kanmam oluyor ama maaşallah bebeğim sağlıklı canım, inşallah güzel haberler alırsın :)pedin içinde kaybolmuştu zaten kan çok azdı kisttim yok çok şükür gecen ay dr söyledi. ilk gün cok az ikinci gün k.rengi lekeler bu günde normal akıntım geldi.
inş.. ablacım tesekkür ederim ilgin için allah size sancısız sıkıntısız doğum nasip eder inş.inşallah bebek habercisidir bu kanma :) pıhtı yoksa korkulacak birşey yok demektir. bn de hamileyim ve baştan beri sürekli kanmam oluyor ama maaşallah bebeğim sağlıklı canım, inşallah güzel haberler alırsın :)