• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı yardımınıza ihtiyacım var

Tostikdana

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
893
701
323
kızlar düğünüm nisanda ve nişanlımla aynı boydayız o bi kaç santim uzun benden.ben bu bordo ayakkabının siyah ruganını aldım çok rahat ve şık yalnız düğünde üç santimlik topuklu giymek istemiyorum mantar topukları sevmiyorum. bu bordo ayakkabınında topugu 3 cm ama en azından gözü rahatsız etmiyor bence. ve gel gelelim benim fikrime bordo ayakkabıları beyaza boyasam üzerine inci yapsam nasıl olur? yani şu an için bu geldi aklıma incili ayakkabıyı bordada düşünüp bana bi fikir verin kızlar :26::26::26: yada 5 cm ayakkabı bulup incili şekle dönüştürücem incili ayakkabıları cok seviyorummm fikirlerinizi bekliyorum boyum bu ara 167 :37::37::37: $T03510000517_1_org.jpg $Taşlı-Gelin-Ayakkabı-Modelleri-24.jpg

Ayakkabinizin illa beyaz olmasi sart mi :) ben renkli ayakkabilari da cok hos buluyorum gelinlikle cok tarz duruyor. Renkli bir ayakkabiyi da boncuklarla vs. susleyip kullanabilirsiniz bence tabi herkesin kendi zevki. Fikir vermek istedim. Allah mutlu etsin insallah :)

Ayakkabinizin illa beyaz olmasi sart mi :) ben renkli ayakkabilari da cok hos buluyorum gelinlikle cok tarz duruyor. Renkli bir ayakkabiyi da boncuklarla vs. susleyip kullanabilirsiniz bence tabi herkesin kendi zevki. Fikir vermek istedim. Allah mutlu etsin insallah :)

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. renkli hiç düşünmedim çok güzel oluyor evet bizim düğün sanırım ağır klasik bi düğün olacak o yüzden yoksa renkli ve converse giymeyide çok isterdim. ama eminim o düğündekilerin yarısı anlamaz bunun moda oldugunu:)) nişanlımda aynı boydayım o uzun biraz ama topuklu 3-4 cm geçmemesi gerek bilemiyorum teşekkürler yorumun için:40:

bordo ayakkabı model olarak hoş duruyor gerçekten bazı dolgu topuklar kaba durabiliyor ama bu zarif geldi gözümü resimde görünen gibiyse . renkli giyme alternatifi de elendiğine göre beyaz ya da krem tercih edilecek. ama boyamayı düzgün yapmanız gerekir ki ayakkabı telef olmasın:31: bahsettiğiniz tasarımın uyabileceğini düşünüyorum :34:

bordo ayakkabı model olarak hoş duruyor gerçekten bazı dolgu topuklar kaba durabiliyor ama bu zarif geldi gözümü resimde görünen gibiyse . renkli giyme alternatifi de elendiğine göre beyaz ya da krem tercih edilecek. ama boyamayı düzgün yapmanız gerekir ki ayakkabı telef olmasın:31: bahsettiğiniz tasarımın uyabileceğini düşünüyorum :34:

bak ne yaptım :) $T03510000517_1_org.jpg kimse cevap vermiyor bende yeteneklerimi kullanıp bilgisayar ortamında ayakkabı da tasarladım ya kendimi alkışlıyorum:30::40:

Back