Yardımınıza ihtiyacım var

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
163
arkadaşlar kulube yeni uyeyim. sizlerin birbirinize olan yardımlaşmanızı görünce üye olup durumumu sizlerle paylaşmak istedim. biz eşimle daha önce çocuk düşünmüyorduk. ben çin takvimine inanıp mayıs ayı kız gözüküyor diye mayısı bekledim. 1 mayıs adet 1.günü idi. 12. ve 14. gün ilişkimiz oldu. fakat 16. gün benden kahverengi kan geldi ve devam etti. bugun 19 mayıs ve ben günlerdir adet görüyor gibiyim. iki gün önce doktora gittim. ultrasondan baktı kist yok dedi. kanamanıza da bakalım mı dedi ben çok geldiği için reddettim. bazılarında gebelik olsa da adet devam eder dedi. kan tahlili istedi eğer hamile değilseniz ilaç yazıcam dedi. hamile değilmişim, bana duphaston yazdı. ben kendisine daha önce düzenliydi adetim dedim neden çocuk isteyince böyle oldu dedim. ona denk gelmiştir. stres, yorgunluk yapar dedi. şimdi bu ilacı kullanıyorum. adetim de normal seyrinde devam ediyor. yani 2 hafta arayla adet gördüm. şimdi ben tekrar mayıs ayı içinde yumurtlayabilecek miyim? sizce o kanama nedendi? gebelik olacaktı da tutmadığı için mi yoksa gerçekten stresten adet mi gördüm. Kasım 1982 doğumluyum. tuttuğuna inandım bir çok kişininkine baktım tutyordu ama çin takvimine inanmaktan da vazgeçtim artık. Allah hayırlısını versin.

boşver canım sen çin takvimini falan
kendin için en hayırlısını dile zaten herşey allahtan.
hiç öyle şeyler düşünüp kendini strese sokma akışına bırak zamanın geldiğinde olur bebişin
hesap kitapta yapma daha yolun başındasın.adetin düzene girsin.
adetten sonra günaşırı ilişkin olsun yada adet bitiminden 5 6 gün sonra verimli günler başlıyor o günlerde birlikte olun bir gün arayla.
zamanı geldiinde olacaktır allahın izniyle.

Tesekkur ederim cevabin icin. Adetim her ay duzenliydi. Bebek denemesinden iki gun sonra oldu sanirim tutmadi:) cunku ben 12 14 gunleri beklemistim ama o beyaz akinti 9 10u gelmisti. Sanirim gec kaldim. Bu ilaci kullanirken Duphaston sorun olmaz sanirim. Bir de doktor ne kadar sure ile icecegimi soylemedi. Sanirim kutu bitecek. Umarim bu ay yeniden yumurtlamam olur. Bu arada o adet 4. Gunundeyim kesildi. Normalde adetlerim 5-6 surer. Yarindan itibaren calismalara baslayalim diyorum:)

canım normalde adetlerin düzenliyse o ilacı neden verdiki doktor.hepimiz bebek düşünmeye başlayınca stresten bi kaç ay değişiklik yaşadık ama ilaç kullanmadık sen bence akışına bırak zaten düzene girecek adetin.ve lütfen şimdiden akıntıymış önemli günmüş bilmem ne düşünme biz hep bu yüzden strese girdik zaman geçtikçe ve olmadıkça insan dahada stres oluyor o yüzden bence normal bi şekilde devam et zaten olur bi kaç aya inşallah

Arastirdigim kadariyla o ilac yumurtlamaya, tutmasina filan da yardimciymis. Haklisin dusunmeden yasamak lazim. Kafaya taktikca stres oluyor. Allah hayirlisini versin

Back