- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
arkadaşlar kulube yeni uyeyim. sizlerin birbirinize olan yardımlaşmanızı görünce üye olup durumumu sizlerle paylaşmak istedim. biz eşimle daha önce çocuk düşünmüyorduk. ben çin takvimine inanıp mayıs ayı kız gözüküyor diye mayısı bekledim. 1 mayıs adet 1.günü idi. 12. ve 14. gün ilişkimiz oldu. fakat 16. gün benden kahverengi kan geldi ve devam etti. bugun 19 mayıs ve ben günlerdir adet görüyor gibiyim. iki gün önce doktora gittim. ultrasondan baktı kist yok dedi. kanamanıza da bakalım mı dedi ben çok geldiği için reddettim. bazılarında gebelik olsa da adet devam eder dedi. kan tahlili istedi eğer hamile değilseniz ilaç yazıcam dedi. hamile değilmişim, bana duphaston yazdı. ben kendisine daha önce düzenliydi adetim dedim neden çocuk isteyince böyle oldu dedim. ona denk gelmiştir. stres, yorgunluk yapar dedi. şimdi bu ilacı kullanıyorum. adetim de normal seyrinde devam ediyor. yani 2 hafta arayla adet gördüm. şimdi ben tekrar mayıs ayı içinde yumurtlayabilecek miyim? sizce o kanama nedendi? gebelik olacaktı da tutmadığı için mi yoksa gerçekten stresten adet mi gördüm. Kasım 1982 doğumluyum. tuttuğuna inandım bir çok kişininkine baktım tutyordu ama çin takvimine inanmaktan da vazgeçtim artık. Allah hayırlısını versin.