• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yardımınıza ihtiyacım var :(

alew221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
10
0
86
Ankara
kızlar iki gelinlik arasında çok kararsızım, sizce hangisi... bu cumartesi birini alıcam artık..
$25022012074.jpg $11022012054.jpg $11022012056.jpg

bence başka modeller denemelisin, fiziğin düzgün sen güzelsin neden bu kadar sade modeller seçtin

öncelikle teşekkürler ama fiziğim düzgün değil :) 75 kiloyum gelinlikler saklar diye bunları seçtim, işe yaramış galiba :D.. inanılmaz kararsızım..

Canım bence de başka modeller denemelisin. ben ikisini de pek beğenmedim :S tabi seçim senin giyecek olan sensin hangisi içine siniyorsa onu almalısın

Hangi şehirdesin? İstanbulda isen sana oleg cassini'yi öneriyorum. Yüzlerce model ve her bedende...

eğer iki modelden birini seçmen gerekiyorsa ilk model...ve yeni moda olarak siyah kuşak takılıyor o da hoş bir görüntü veriyor...Mutluluklar...

öncelikle teşekkürler ama fiziğim düzgün değil :) 75 kiloyum gelinlikler saklar diye bunları seçtim, işe yaramış galiba :D.. inanılmaz kararsızım..

valla ben çok beğendim seni, o zaman kabarıklık aynı kalmak şartıyla üzerine ışıltılar taşlar eklettirebilirsin :34:

öncelikle hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah,1. modelde bel ile göğüs aran uzun olmadığı için ,bel kalın kalmış ,2. model de 1. modelden daha iyi durmuş ama basen'e kadar gelinlik oturmuş sonrasında seyrekte olsa büzgü veya valon mu neyse onlar karnını ortaya çıkarmış ,kabarık model seçmemen doğru seçim,arkadaşlara katılıyorum başka modeller denemelisin bugün ne giysemde söyledikleri gibi göze batan tek star'ın olsun basen kısmını kilolu buluyorsan dikkati göğüslere verebilirsin nacizane tavsiyelerim ...

başka modellere bakmayacaksan 2. gelinlik bence çok zarif duruyor sizede yakışmış,umarım hayalinizdeki gibi olur herşey :))

kızlar hepinize çok teşekkürler, mayıs ayında düğünüm az bir zaman kaldı, malum çalıştığım için de gelinlik pek bakamadım, bunlar tekrar dikilceği için bu haftasonu sipariş versem ancak yetişirmiş, pek denemeye fırsatım kalmadı ama tavsiyelerinizi über dinlicem :D

ben de 2.yi çok daha fazla beğendim
ekstra olarak belki 2. modelde eteğe doğru inen parça parça dantellerin miktarını artırabilirsin.

Ben de ikinciyi beğendim, hem bedene daha güzel durmuş, hem kumaşı daha iyi duruyor, hem de tamamı dantel bir model biraz tekdüze, sıkıcı oluyor kanımca. Bence sade değiller bu arada, illa taşlı, toplamalı olması lazım değil gelinlikleri özel yapması için...

ilk başta hayırlısı olsun canım ben de 2.modeli beğendim cok yakısmıs ama göğüs kısmına m seklinde olucak sekilde biraz daha oyuntu verilirse ve kenarları dantel olan bir duvakla kullanırsan çok da gösterişli durur kanaatimce!

başka deneme şansınız yoksa 2 si derim ilki emanet gibi durmuş üzerinizde. ikincisi hem daha şık hem daha sade hem bedeninize tam oturmuş. mayısa daha çok var belki hazır bulursunuz gelinlikçiler geç saatlere kadr açık bence daha fazla zaman kaybetmeden her akşam kend başınıza bile olsa çıkın piyasada ne var ne yok bakının derim

İkinci gelinlik çok hoş hakikaten, çok yakışmış size. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Back