yardımınıza ihtiyacım var :)

tuuubaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
157
28
118
İstanbul
herkese merhabalar :)
benim kuzenin düğünü var eylülde kızlar.Düğün için siyah bi elbise aldım,Fakat kına için elbise bulamadım.Şu kat kat olan eteklerden aldım rengi de pembe.
Etek çok hoş kızlar pembe desenli içinde siyah ve krem renkleri var.Siyah bir şeyle daha güzel duracak büyük ihtimalle.
Ama nasıl bişey olsun karar veremedim ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Bir de saç meselesi tabi nasıl yapsam hiç bilmiyorum biraz fazla kararsızım da:)
Sizce o şeklide etekli bir kombin için açık saç mı uygun olur yoksa topuz şeklinde mi?

Yardımlarınız için teşekkürler, resim eklemeye çalışacağım şu an geç oldu diye yapamadım :)

Resimli olsa daha iyi olurdu ama kendimce bişeyler anlatmaya çalışayım canım ben.Etek katlı olduğuna göre üstüne sade birşey al canım çok kalabalık görünmesin bence de siyah olsun kolları ya da göğüs bölgesi hafif dantelli olan atletlerden var onlardan alabilirsin ama çok abartmadan (:
Saçlarınsa o etek için topuz fazla olabilir açık bırak derim ben (:

Son düzenleme:
Resimli olsa daha iyi olurdu ama kendimce bişeyler anlatmaya çalışayım canım ben.Etek katlı olduğuna göre üstüne sade birşey al canım çok kalabalık görünmesin bence de siyah olsun kolları ya da göğüs bölgesi hafif dantelli olan atletlerden var onlardan alabilirsin ama çok abartmadan (:
Saçlarınsa o etek için topuz fazla olabilir açık bırak derim ben (:

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım :)
konu pek ilgi çekmedi sanırım :)

pembe eteğinin tonu açık ise toz pembe gibi. içinde krem renk var demişsin. üzerine krem rengi düz , bol olmayan atlet tarzı bir bluz giyebilirsin.yada siyah da olabilir arkadaşın dediği gibi. altına giyeceğin ayakkabıya göre de secebilirsin. saçların uzunsa hafif kalın maşa yaptırabilirsin . düğün için toplu birşeyler daha güzel olur.

canım bence kına gecesi için ve dediğin gibi bir fırfırlı eteğin üzerine sadece beyaz bir bluz giymelizin zarada var bunlardan ve saçlarınıda sul dalgası yaptırmalısın hem çok şık hemde sade olacağını düşünüyorum şimdiden iyi eğlenceler:)

hepinize tek tek teşekkür ederim :)
aldım bir bluz siyah ama çok şık bir şey ,içime sindi yani :)
saçlarımı da su dalgası yaptırmayı düşünüyorum evet
tekrar teşekkürler :)

Back