• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımınıza ihtiyacım var

cheerfuldirge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
27
0
86
Ankara
kızlar dün kahverengi tonlarındaki saçlarımı bakır kızıl tarzında bir renk yapmak için açtırdım boyandıktan sonra ise saç bakır kızıl yerine bildiğiniz kızıl hatta yer yer kırmızımsı bir renk oldu.kaşlarımda siyah olduğu için yıldız tilbe jr oldum mafoldumben kuafördeyken fena durmuyordu sanki fakat eve geldim ve evdekiler için epey bir espri malzemesi verdim.saçım açma işlemine tabi tutuldu ve boyandı dolayısı ile yıpranmıştır diye tahmin ediyorum ama bu saçlarla gezmem imkansız ve renk değişimi için bekleyecek vaktim yok o nedenle bir an önce boyamalıyım.hangi renge boyasam bu renk kapanır,koyu kahve yapsam mesela kapanır mı? ya da siyaha mı boyasam? tekrar kuaföre gitmek için de vaktim yok evde boyamayı düşünüyorum.lütfen bir akıl verin,çok zor durumdayım:1no2:

saçların açık bir kızılsa küllü kumralla boyaman yeterli olur.koyu bi renk olmuşsa eğer açık kahve 5.0 ile küllü kumral 7.1 i karıştırıp boyarsan kapanır kızıllıklar.

koleston_7_1.jpg
image.axd

Son düzenleme:
açık kahve gibi bir renk olur muhtemelen.belki tamamen kapanmayabilir kızıllıklar güneşe çıkınca belli olur azıcık ama şimdilik idare eder ikinci boyamaya kadar.direkt koyu kahveye boyarsan kızıllık kapanmayabilir.küllü bi renk kullanmalısın kızıllıktan kurtulmak için.koyu kahve + küllü kumral veya kahve + küllü kumral veya açık kahve + küllü kumral olmalı.saçını göremiyorum o yüzden koyuluğu hakkında en iyi kararı sen verirsin.mutlaka kullandığın boyalardan biri küllü bir renk olsun ama.boyadıktan sonra durumuna bakarsın tekrar boyamana gerek var mı yok mu diye.eğer tamamen gitmemişse kızıllar bi ay sonra tekrar aynı boyalarla karıştırıp boyarsın.

kolestonun renkleri kutuda göründüğünden en az bir ton koyu oluyor diye açık kahve ve küllü kumral olur diye düşündüm.başka bir markadan (palette,loreal,garnier) alıcaksan boyalarını 4.0 kahve ve 7.1 küllü kumral kullanmanı tavsiye ederim.

saçımın yanıp yanmayacağı hakkında bir fikriniz var mı peki,daha dün açıldı saçım ve onun üstüne kızıl yapıldı.çok korkuyorum ya ama bu halde de gezemem :/ bu arada çok sağolun yardımınız için.

rica ederim.yanmaz sanıyorum ama yıpranır elbette.boyaların içinden bakım kremleri çıkıyor zaten onu uygularsınız boyadıktan sonra.ekstra bakım yapmak isterseniz ben gliss in saç bakım maskesini kullanıyorum her yıkamadan sonra.kırmızı bir kavanozda böyle boyalı saçlar için olanı.dilerseniz bunu kullanırsınız.yapıcak başka bişey yok kızıldan kurtulmak istiyorsunuz.

bencede kullu renklerle boyamalısın ılk boyamada kapanmaz ama ıkıncı ya daucuncude kapanır,su kuaforler neden boyle yapıyor anlamıyorum kafalarına gore boyuyorlar

ya özellikle çok dikkat çekmeyen,doğal duran bakır-kahve tonlarında bir renk istiyorum dedim fakat ortaya çıkan şey neredeyse kırmızı olan bir kızıl tonu. :oklava:

boyle kuaforluk mu olur ya,ben olsam sacımı boyle yapsa sorun cıkarırım ya tek kurus vermem ya da adam gıbı ozene ozene tekrar ıstedıgım renge boyamasını ısterım,kesınlıkle ısteıdgımden farklı bır rengı kabul etmem arkadasılar sızde yapmayın yıgınla para verıyorsunuz sacınız ıstedıgınız gıbı olmadıgında pasa pasa parayı verıp cıkıp gıtmeyın, sız ona hukmedeceksınız o sıze degıl kafasına gore boyamasına ızın vermeyın hem sacınız hep paranız gıdıyor

kuaförler kafalarına göre boya yapıp saçı da kafalarına göre kesiyolar hiç memnun kalmadım bugüne kadar hep de evde boyadım valla boşa para gidiyor sonuç berbat verdiğine değse bari yazık yazıkkkkk ...... :2::20::19::43::58:

Back