Yardımınıza ihtiyacım var?

karanfil333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
65
9
1
31
Merhabalar daha öncede konu açmıstım eş ailesi yüzüne hayatım hiç iyi gitmıyor birde buna eşim eklendi narşitligı her gün beni yiyip bitiriyor aşagılamaları ve ben kendime bir yol çizmek istiyorum ben kamu yönetimi ve turizm mezunuyum güvenlık sertifikamda cocuk gelişimi sertıfamda var mesela kamu yönetimi alanında nerelerde çalışabilirim burda dogru dürüst işte yok bir iş bulup para biriktirip bu adamı boşamak istiyorum ama elim kolum baglı cok mutsuzum hergun agliyorum bu çıkmazın içinden nasıl kurtulurum burda bana fikir beyan edebilir mısınız şimdiden yazanlara ve okuyanlara teşekkürler

Öncelikle umarım bu kararlılığınızı sürdürürsünüz.
Fakat mezun olduğunuz bölüm “kamu yönetimi” hemen iş bulabilecek bir meslek olmuyor genelde. Yaşadığınız şehirde çok önemli.
Bazı şirketler büro asistanlığı pozisyonuna bu bölümden alabiliyor.
KPSS ye girdiniz mi bilmiyorum puanınız önem teşkil ediyor.
Ne olursa olsun bir an önce işe gireyim hayatımı yola sokayım derseniz gördüğünüz kafanıza yatan şirketlere başvuru yapın.
Marketler olabilir, satış danışmanı olabilir.

Bulduğun her işe başvur 31 yaşından sonra deneyim olmadığı için muhtemelen kasiyer vs anca. Ya da avmlere güvenlik. Kpssye girdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…