merhaba bayanlar çok sıkıntılarım var bana yardımcı oluruhunuz. evliyim 2 çocuğum var biri 6yaşında diğer 5 aylık oğullarım. eşim memur ben çalışmıyorum. eşim 3 yıl önce iddia bağımlılığı yüzünden tüm bankaları borçlandı bir şekilde kapattık. şimdi yine oynamış elden çevresine borçlanmis bu dönemlerde hep para yok diyerek beni sıktı buzdolabını dolduruyorum yeterli diyor ne alışveriş ne gezme ne kuaför hiçbiri için para vermiyor hep para yok diyor.çok kavgalar ettik değineceğim dedi hala aynı aşırı agresif ve saldırgan ne cocuklar ile nede benimle ilgileniyor hep ben anlayış gostercem falan bugün ilk defa hava güzel çıkayım yürüyeyim azcık bebeğe bak dedim hayır efendim ben arkadaşlarımla okey oynayacağım dedi kavga ettik konuşmuyoruz beni ağlatıyor umursamıyor ev çocuklar hep benim üzerimde köle gibiyim ne yapacağım bosansam gecinebilirmiyim üzerime bir ev var çocuklarım çok küçük ama adam sorumsuz bizden kestiği parayı iddia oynayıp millete borç yapio sonrada onları ödemeye calisio bizle ilgilenmiyor 5 gün önce tamam bırakacağım bana yardımcı ol sıkma dedi.o her istediğini yapacak gezecek arkadaşlarıyla plan yapacak ben karismayacagim zaten bana sormuyor bile sana ne sorcam diyor ne yapayım. çocukların yanında bağırıp hirpaliyor beni.büyük oglumuda hirpaliyor
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
yardımınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi semra0047
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bencillik caresizlik ilgisizlik kadın