Merhaba, Hemen hemen 2 yıldır bir ilişkim vardı. Bitirdim, bitirmek zorunda kaldım cunku bir başkasıyla konuştuğunu farkettim. Hala onlar konusmaya devam ediyorlar. Kıza herseyi anlatmalı mıyım? Bunları bilmesi gerekir mi... Sevgilimin beni terketme gibi bir fikri yoktu, evlilikten sozediyordu artık ve birlikte butun hayatımızı birbirine bağlayacak baska bir hayalimiz daha vardı. O kızla konusurken benimle bunu hayata geçirmemiz icin bir istekte bulunmuştu. Yani hersey aramızda o kadar ciddiye binecekken bu kızla konusup ne yapıyordu? Ben farketmeyip devam etsem ikimizi aynı anda mı idare edecekti? Simdi ben gittigim icin onunla konusmaya devam ediyor. Ama ona bir son verip benimle olan ilişkisine sahip çıkabilirdi. Yapmadı. Etkenlerden birisi de maddiyat. Çok detaya giremiyorum ancak kızın maddi durumu aileden çok iyi, para hep onun basını döndürmüştür zaten... Kızla konusup herseyi anlatmalı mıyım sizce? Canım yanıyor ben butun yükünü çekerken ilişkinin o yeni hayatına devam ediyor... Şeffaf olalım herkes herseyi bilsin istiyorum... Ama bunu yaptıktan sonra kendimden nefret etmekten korkuyorum, ben daha onceki iliskimde de aldatıldım ve hep sessizce kendi hayatına donen bir insan oldum, kimseyle bir iletişimim kalmadı... simdi bu sekilde davranırsam kendim olmaktan çıkacağım. Evet söylediğim için rahatlayacagım ama sonra neden bir baskası icin değiştiğini sorgulayacagım... Ama yardım edin lutfen.. Kızla konuşmalı mıyım yoksa konuşmamalı mıyım?