Yardımınıza ihtiyacım var

cikolata1655

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
68
Puanlar
38
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım, bir daha ki ay eşim ile evliliğimizin 2. Yılını dolduracağız, yaklaşık olarak yumurtlamaya yakın 3 ay gün aşırı ilişki yaşadık, 2 ay adet bitiminden 2 gün sonra tek ilişki yaşadık (iş ve küçük ameliyattan kaynaklı) ve bu ay gün aşırı yine işilişki yaşadık, Ben hastaneden kendim için kan testi yaptırdım, sonuçlar aşağıdaki gibi , doktor Rahime ve yumurtalara da baktı ama sizlerimde bilgisi olduğu söyleyebileceğiniz birşeyler var mı ? Çocuk istiyoruz inşallah bu ay olur diye bekliyoruz ama , kısmet bat 08.07.2017 sizce yapmam gereken birşey var mı ? Ovülasyon testi kullanmadan, telefonda ki programdan takip ediyorum yumurtlama gününü , şimdiden teşekkür ederim inşallah güzel haberleri buradan paylaşırım sizlerde, sizlerinde rabbim gönlünüze göre en kısa sürede çocuklarınızı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_2534.JPG
    IMG_2534.JPG
    43,9 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_2535.JPG
    IMG_2535.JPG
    11,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_2536.JPG
    IMG_2536.JPG
    16,4 KB · Görüntüleme: 58
Degerler normal cnm inş tez vakitte olur bebegin yumurtlama günlerini tespit edip ilişki yaşa sansın bol olsun

Degerler normal cnm inş tez vakitte olur bebegin yumurtlama günlerini tespit edip ilişki yaşa sansın bol olsun
Çok teşekkür ederim , inşallah en kısa sürede, sağolun sizde inşallah bebişe sağlıklı sıhhatli şekilde kavuşursunuz rabbim isteyen herkese versin

Çok teşekkür ederim , inşallah en kısa sürede, sağolun sizde inşallah bebişe sağlıklı sıhhatli şekilde kavuşursunuz rabbim isteyen herkese versin
Amin canım sizdede güzel haberileri duymak nasip olur inş :) yumurtlama testini öneririm size ben 2 gebeligimide onun sayesinde kaldım yumurtlama gününüzü kaçırmamış olursunuz gitti gidiyordan ucuza topluca alabilirisniz veya kredi kartı yoksa keremküçük39.com diye bir siteden aldım kapıda ödemeli.
Lh testi idrarda

Tel uygulamalar tam tutmuyor ovulasyon testi aldım onunla yapıyorum uygulamaya bakıyorum alakası yok bence ovulasyon testi alın Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah

Amin canım sizdede güzel haberileri duymak nasip olur inş :) yumurtlama testini öneririm size ben 2 gebeligimide onun sayesinde kaldım yumurtlama gününüzü kaçırmamış olursunuz gitti gidiyordan ucuza topluca alabilirisniz veya kredi kartı yoksa keremküçük39.com diye bir siteden aldım kapıda ödemeli.
Lh testi idrarda
İnş :) aynen inşallah ki gerek kalmaz :) ama olursa da diğer ay mutlaka ona göre hareket edeceğiz :) gitti gidiyor da eşim görmüş o alacak oradan , inşllah bu ay tutmuş olur rabbim ama olmaz ise inşallah en kısa sürede

Tel uygulamalar tam tutmuyor ovulasyon testi aldım onunla yapıyorum uygulamaya bakıyorum alakası yok bence ovulasyon testi alın Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah
Kesinlikle öyle yapacağız ama inşallah bu ay olmuştur bakalım bekliyoruz, inşallah Şen'de en kısa sürede hayırlı haber alırsın canım

İnş :) aynen inşallah ki gerek kalmaz :) ama olursa da diğer ay mutlaka ona göre hareket edeceğiz :) gitti gidiyor da eşim görmüş o alacak oradan , inşllah bu ay tutmuş olur rabbim ama olmaz ise inşallah en kısa sürede
İnşallah canım dualarım sizinle

Back