Yardiminiza ihtiyacim var yardim lutfen :(

Sedacaserap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
95
32
3
43
Kk bayanlari merhaba

Gecen ay tup bebek tedavisine basladim bulent tirasta vee 6 yumurtam toplandi 3 olgun denildi ve sadece 1 tanesi dollendi 3.gun embriyosu 7 hucreli orta kalite olarak donduruldu yasim 39 cocugum yok

Bu 2.denemem. ilkini farkli bir doktorda yaptik tutundu fakat 7 haftalikken dusuk yaptim

Bulent beyde tek yumurta olunca prp yapalim ve tekrar bir opu daha yapalim dedi agt ayinda prp yapicaz

Bugun bir kadin dogumcuya gittim progesteron hormonuna bakalim dedi doktor 0.1 ng/ml cikti

Doktor 1.5 altinda cikmasi sorun dedi anlamadim bu hormon ne ise yariyor canlar bu hormon tup bebek tedavisinde ilaclarla yukseltiiyormu lutfen yardim edin

Sakin olun öncelikle. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Progestronun ilaci var. Zatrn tüp bebekde ilk 3 ay filan iğne yada fitil olarak veriliyor. Doktorunuza hemen soyleyin ki benim asil anlamadigim nokta tüp bebek yaptiginiz yrde bakmadilar mi hormonlariniza? Hormona bakilmadan tüp bebek tedavisine zsten baslanmaz

Canim tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagi bos kalmasin canim bulent bey tedavi oncesi birkac test istedi ama bu test yoktu icinde

Bu yumurtalarla ilgili bir hormonmu yani rezerv kalite yoksa tutunmayla rahimlemi ilgili

progesteron hormonuna reglin 21. günü bakılır 3 üzeri olmalı ama erken yumurtlama olabilir diye 7. 14. 21. Gün yapılmıştı bana. Tüp bebek tedavisinde zaten progesteron takviyesi alıyorsunuz. Ama çok kaliteli bir embriyo dondurmamışlar co q10, balık yağı vs takviye kullanın. Benim doktorum 5. Gün embriyosunu bile çok kaliteli değil dedi dondurmadı. Yine de şans bu 2. Gün bile tutuyor

Canim riske atmamak icin dondurdular galiba prp yapilicak bakalim ise yarayacakmi canim cok korkuyorum ama yasimdan dolayi benim ilki 2.gun embriyosuydu tutundu ama malesef dusukle sonuclandi

Folikasit kullanayimmi canim sence birde bana doktor biesteron gonamax bir de balik yagi verdi 3 ilac 600 tl almadim malesef maliyetli diye alsammiki bilemedim

Biesteron benim doktorum da rezervi az olanlara veriyor forumda kullananların sonuçlarına bakın sonuç alan da almayan da var.. folik asit otizme neden oluyor dedi ama ben yine de içiyorum sadece 1 makale buldum bu konuda o çalışma da bitmemiş. Astalife ve puritan's co q10 kullanıyorum malesef pahalı ürünler ama gereksiz tüp bebek tekrarlarından ucuza geliyor.. benim ilk tüp bebeğimin kalbi durdu ikinci tedavi için verildi bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…