• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var.sonuclarim normal mi?

ceydapeker85

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
2
0
16
Eskişehir
Sayin arkadaslar daha once 2 kez dusuk yasadim,kan pihtilasmasindan dolayi kese olusuyor ancak icinde birsey olusmuyor ve dusuyordu.pihtilasma ile ilgili tedavi oldum.suanda hamileyim 4+2 gun hcg oranin 2900, 4+3 gunde kese gozuktu 0.44 mm
Sizce nasil degerler.sagolun.

Sayin arkadaslar daha once 2 kez dusuk yasadim,kan pihtilasmasindan dolayi kese olusuyor ancak icinde birsey olusmuyor ve dusuyordu.pihtilasma ile ilgili tedavi oldum.suanda hamileyim 4+2 gun hcg oranin 2900, 4+3 gunde kese gozuktu 0.44 mm
Sizce nasil degerler.sagolun.

tatlım öncelikle hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.bence değerler gayet güzel.5.haftadan itibarende bebek görünmesi gerekiyor ve kalp atışı duyulacak.benimde kese oluşmuştu ama bebeğim gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.içini ferah tut canım.Allah ım en iyisini bilir.sen rahat olki bebeğinde rahat gelişsin.bu arada pıhtılaşma ile ilgili nasıl bir tedavi oldun canım.muhtemelen bende de böyle bir risk var.ama ben daha kürtaj sonrası adet olmadım o yüden tahlillerimi yaptıramadım.

canim ben 8 ayi geckin bebek asprini kullandim ve gebelikten suphelenince kan sulandirici igneye basladim..suanda bebisimizin kalp atisini duyduk..2 dusuk acilar duygusal cokuntu cok kotu..ben cok dua ettim tum arkadaslarim dua etti..allah nezaman isterseozaman oluyo iste..cok sukur bu sefer duydum o tik tik sesini..allahim isteyen herkese nasip etsin..benim ve tum hamilelerin kucagimiza almayi nasip etsin..mucizeee bebek asprini:)))

Son düzenleme:
canim ben 8 ayi geckin bebek asprini kullandim ve gebelikten suphelenince kan sulandirici igneye basladim..suanda bebisimizin kalp atisini duyduk..2 dusuk acilar duygusal cokuntu cok kotu..ben cok dua ettim tum arkadaslarim dua etti..allah nezaman isterseozaman oluyo iste..cok sukur bu sefer duydum o tik tik sesini..allahim isteyen herkese nasip etsin..benim ve tum hamilelerin kucagimiza almayi nasip etsin..

ceydacımm çok sevindim canım benim.Allah ım inşallah sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip eder..ben kürtajdan 46 gün sonra adet oldum ve bitti çok şükür.bende bebe aspirini 2 günde bir içiyorum.sen nasıl içiyordun bebe aspirinini??ayrıca ben hergün folbiol ve b12 vitaminide içiyorum canım...Allah ım hepimizede nasip etsin inşallah anneliği:))

Son düzenleme:
ceydacımm çok sevindim canım benim.Allah ım inşallah sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip eder..ben kürtajdan 46 gün sonra adet oldum ve bitti çok şükür.bende bebe aspirini 2 günde bir içiyorum.sen nasıl içiyordun bebe aspirinini??ayrıca ben hergün folbiol ve b12 vitaminide içiyorum canım...Allah ım hepimizede nasip etsin inşallah anneliği:))

hayırlı olsun herşey çok güzel gibi görünüyo değerler falan. bende kısa süre önce düşük yaşadım ço zor ya

hayırlı olsun herşey çok güzel gibi görünüyo değerler falan. bende kısa süre önce düşük yaşadım ço zor ya

geçmiş olsun canım.Allah bir daha hiç birimize bu acıları yaşatmasınn.bebişlerimizin yakında geleceğine inanıyorum ben.Allah ım sağlıkla ve hayırla nasip etsin inşalahhh :))))

Bence de çok güzel bir değer.benim 4 haftalıkken 1558 di şimdi allaha şükür 14 haftalık oldu.umarım seninde sorunsuz bir şekilde devam eder.

Back