• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var Şanlıurfa için

DilekMehmet63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
39
67
38
34
Arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım iki sene önce hamile olduğumu mutluluğumu paylaşmıştım maalesef ki devlet hastanesi doktorunun ihmali yüzünden bebeğimi kaybetmiştim ikinci bebeğim de dış gebelik olunca genetik yaptırmış pıhtılaşma çıkmisti ikinci bebeğe kadar her şey yolundayken hangi doktora gittiysem aynı şeyi söylemişti takı bu sene Birden 1 olan amh kafaya takmamla 0.25 e düştü yaşım da ilerlediği için direkt tüp bebek yapalım dedik kadir yamana gittik bana adetin ikinci günü gel baslayalum dedi ama ikinci pazara denk geldiği için hoca yokmus pazartesi hoca yine yok bugün saat 1 de gelecekmiş bizim umudumuz olan şey onlar için ne kadar basit hemsiresiyle konuştum kadın biz 4. Günü başlıyoruz sorun yok dedi hoca ikinci gün demişti yani her şey işlerine geldiği gibi yani benim regl zaten 4. Günü bitiyor ilk 3 gün güzel sonra bitiyor kusura bakmayın uzun oldu o kadar dolmuşum ki psikolojim alt üst oldu bu arada tüplerim de tıkanmış ikisi birden lütfen bana iyi bir doktor önerin çevre illerde yalvarırım

Çok gecmiş olsun bende urfadayım tüp bebek yaptıracam doktur bulmak zor işin ehli bakımından kadir yaman hangi hastanede lotus ve bir iki tane daha hastane var doktur kadar hastane de önemli işlemeler için gaziantep yakın orayı da araştırıyorum bi bakın sizde isterseniz

Back