• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımınıza İhtiyacım Var !! Saç rengii.. Lütfen Bakınnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi vamp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V

vamp

Ziyaretçi
selam arkadaşlar.
Benim saçlarım siyah. Ben uçlarını veya bir kısmını(yani tamamını değil) maviye boyattırmak istiyorum...sizce nasıl durur? tenim beyaz ve gözlerim renkli..

Acaba uçlarını mı bayatayım yoksa bir tutam sağ tarafı mı sadece...bu arada asi bi model olsun istiyorum :)

fikirlerinizi bekliyorum :1rolleyes:

uçlarını boyatma bence saçlarının yanlarındaki tutamları boyat yada boyatma piyasada hazır satılan çıtçıtlar var al onlardan hemde her rengi var onların canın istediğinde takar istediğinde çıkarırsın mavisi turuncusu fuşyası her rengi var onların bijüterilerde var mutlaka bulursun

bende boyatmıştım deli zamanlarımdakaydirigubbakcemile4 önleri uzun arkası kısaydı saçımın öndeki uzun tutamları boyatmıştım siyah saçın üzerine mavi hoş oluyor şakkıdı amma velakiiiin bu mavi boya boynuma saçımın deydiği heryere bulaştı boyattım gun bende eve gidip yıkadım yeşil oldu :1shok: ertesi gun kuaföre gidip söylediğimde her boya akar dedi bu daha çabuk akar dedi hihoyyyt
yani boyatırsan hoş oluo ama uzun süre kullanamazsın

balyaj yap aama bna kalrsa mavi ypma ghemen akıo ve mavi enzor cıkan renklerden snra psman olrsn

mavi yıkandıkça yeşile dönüyo canım aklında bulunsun
yaptırmadan önce iyi düşün

çok sağolun kızlar... çıtçıt önermişsiniz. benim toka şeklinde mavi saçım vardı öyle pek belli olmuyordu toka olduğu. ama gelip bu boyamı deyip pat diye çekiyorlar ... :D karizma yerlerde...yani ondan boyatayım dedim.. ne kadar süre gider ki akmadan ? ne kadar kalır yani?

Back