konuyu açabildim mi resmi ekleyebildim mi bilmiyorum ama saçlarım tam bu renk..koyu kahve saçıma,sarı sürmüştüm..üstüne de küllü kumral..yine burda fazla turuncu çıkmamış bundan beter :sinifsinif:
turunculuğu kapatmak için,ama aynı zamanda koyu renk olmadan kumral tonlarında bi renk nasıl elde edebilirim
:kedi:
canım sanıırm küllü kumral tonlarını tercıh etmelısın,küllü renklerın turunculugu aldıgını duymuştum,benım de sacımla suan basım belada ama yınede sana yardımcı olabıldıysem ne mutlubilmiyorumkismile
evet bence de kesinlikle küllü olanları dene çünkü kızıllıkları da turunculukları da alıyor. açık kumralı dene iyi bi sonuç elde edersin zaten tonu fotoğraftakine yakın.
merhaba açık küllü kumral al oksidanını 6lık 9luk karıştır sür ama seri bir şekilde sürmeniz lazım inşallah istediğiniz ğibi olur
koleston benım saçımda daha koyu çıkarıyor hep cnm..ama sonuçta birkaç yıkamada akacak renk,aktıkça istediğin renge ulaşırsın umarım..koleston küllü açık kumral mı aldın?...dur bir bakayım o renge net ten...palette diyosunuz ama koleston al dedi görevli..aldım..daha mı koyu tutar dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?