• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımınıza ihtiyacım var (: resimli

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
konuyu açabildim mi resmi ekleyebildim mi bilmiyorum ama saçlarım tam bu renk..koyu kahve saçıma,sarı sürmüştüm..üstüne de küllü kumral..yine burda fazla turuncu çıkmamış bundan beter :sinifsinif:
turunculuğu kapatmak için,ama aynı zamanda koyu renk olmadan kumral tonlarında bi renk nasıl elde edebilirim
:kedi:

Eklentiler

• $kjhgfd.webp
    $kjhgfd.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 95
al bendende okadar bi bilgim yok canım ama gönlünce olsun

konuyu açabildim mi resmi ekleyebildim mi bilmiyorum ama saçlarım tam bu renk..koyu kahve saçıma,sarı sürmüştüm..üstüne de küllü kumral..yine burda fazla turuncu çıkmamış bundan beter :sinifsinif:
turunculuğu kapatmak için,ama aynı zamanda koyu renk olmadan kumral tonlarında bi renk nasıl elde edebilirim
:kedi:

canım sanıırm küllü kumral tonlarını tercıh etmelısın,küllü renklerın turunculugu aldıgını duymuştum,benım de sacımla suan basım belada ama yınede sana yardımcı olabıldıysem ne mutlubilmiyorumkismile

canım sanıırm küllü kumral tonlarını tercıh etmelısın,küllü renklerın turunculugu aldıgını duymuştum,benım de sacımla suan basım belada ama yınede sana yardımcı olabıldıysem ne mutlubilmiyorumkismile

teşekkür ettimm
ama küllü kumral olmuyo güzel..koyu oluyo..açık küllü kumral sürsem nasıl olur diye düşünüyorum :sinifsinif:

evet bence de kesinlikle küllü olanları dene çünkü kızıllıkları da turunculukları da alıyor. açık kumralı dene iyi bi sonuç elde edersin zaten tonu fotoğraftakine yakın.

merhaba açık küllü kumral al oksidanını 6lık 9luk karıştır sür ama seri bir şekilde sürmeniz lazım inşallah istediğiniz ğibi olur

evet bence de kesinlikle küllü olanları dene çünkü kızıllıkları da turunculukları da alıyor. açık kumralı dene iyi bi sonuç elde edersin zaten tonu fotoğraftakine yakın.

yorumunuz için teşekkürler..
denicem okullar açılmadan (:
merhaba açık küllü kumral al oksidanını 6lık 9luk karıştır sür ama seri bir şekilde sürmeniz lazım inşallah istediğiniz ğibi olur

deneyeceğimden emin değilim çünkü pek denemiş biri değilm böyle..kötü sonuç elde ederim diye korkuyorum :sinifsinif:
yinede çok teşekkür ederim

palette küllü açık kumral işine yarar diye düşünüyorum..zaten kutu üzerindeki renge bakarsan oldukça açık bir renk cnm...palette genelde açık tonlarda çıkarıyor renkleri...senin saçında sanırım istediğin tonlarda tutar..yani ne kutudaki gibi çok açık olur ,ne de çok koyu,çünkü zemin rengin zaten kumrala dönmüş cnm...turunculuğu da küllü renkler kapatacagına göre bu boya işine yarayabilir

palette diyosunuz ama koleston al dedi görevli..aldım..daha mı koyu tutar dersiniz
koleston benım saçımda daha koyu çıkarıyor hep cnm..ama sonuçta birkaç yıkamada akacak renk,aktıkça istediğin renge ulaşırsın umarım..koleston küllü açık kumral mı aldın?...dur bir bakayım o renge net ten...

baktım o renge...palette daha açık duruyor ama zeminin de kumral oldugu için koleston da açık bir renk çıkarabilir...boya bakalım cnm,fotoğraf koyabilirsen sevinirim...umarım istediğin renk tutar...

umarım olur,kolestonu değiştrme şansım olmdğı için,birde 2 tane aldığım için..çünkü saçlarım uzun,bitane yetmiyor.
sağoln yinede

Back