Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımınıza ihtiyacım var !!! ( ResimLi )

nySsia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
79
0
86
34
İzmir
arkadaşLar ben saçımın rengini açmak istiorum fakat annem izin vermior daha önceden baLyaj attırmıştım fakat çok açık renk oLmuştu daha sonra kuaföre tekrar gidip ciLa attırmıştım o zmn rengi çok güzeLdi sarıydıı git gide rengi kendi rengine döndüü ve şimdi simsiyah.
sizcee annemi kandırıp yine sarı yaptırsam mı yoksa papatyayLa faLan mı açsam ???

Eklentiler

• $n1200186767_30151367_2595.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 54
papatya işe yarar mı bilmiyorum ama benim kuzenim saçını geçen yaz avonun bi kremiyle açmıştı baya da açıldı yani hala daha sarılık var dipler koyulaştı tabi ama baya iyiydi böyle bi üründe kullanabilirsin sanırımyerimseniben hem annen de istemiomuş boya fln öyle anladım :1rolleyes: kolay gelsin cnmvereliniortak

saoL cnm.
Şimdi aktardan geLdim papatya aLdım içine Limon'da koyucam ve güneşte bekLicem umarım rengi biraz oLsun açıLır.

limon saça zarar verir cnm bütün yağını ve nemini alır. bana sorarsan koyma derim.

yaa başka bi sitede de saç açmak için :
100 gr ıhLamur
Yarım Lt. su
kaynayan suyun içine ıhLamurLarı atıomuşuz 2o dk demLendirdikten sonra saçımıza sürüp güneşte kuruyana kadar bekLetiomuşuz.

acaba bunu mu yapsam ?*

canım papatya ilk seferde öyle mucize bir sonuç vermez. bende lisedeyken yapmıştım ama tatilde plajda saçıma sürüp bekletmiştim. ara ara da taramıştım. 15 gün sonunda 2 ton falan açılmıştı ve hoş bir renk olmuştu. bence doğal yollara başvur çünkü annen izin vermiyorsa dip boyalarda da izin vermez bence:):):) bir de şu soğanlı kür var ona baksana netten. soğan kabuklarını kaynatıp 1 gece beklettiğin. sonucu haber ver. kolay gelsin...

çok saoL cnm ona da bakıcam şimdi detayLı bi şekiLde araştırıcam ama bugün boya'da aLmıştım boyıcaktım saçLarımı anneme de boyadıktan sonra söLicektim senağlama:çok üzgünüm: acaba iLk bu soğan kürünü mü yapsaaam ?

Canımmm, ben lisedeykenn boyalara çok heveslenmiştim, ama benim de annem istemiyodu. Ben de papatya-limon-kola filan denerdim denizde.. Sana önerim; bence deneme cnm.. Bak ne güzel balyaj da attırmışsın. Sen de benim gibi sarı hastasısın.. Papatya-limon doğal şeyler, ama seni tatmin edeceğini sanmıyorum.. Bence saçını kuaförde kademe kademe açtır derim. Hem daha profesyonel olur, hem de yavaş yavaş açacağı için insanların gözüne garip gelmez.. Her ay açtır mesela.. tonuyla oynattırıyosun hepsi bu

ewd canım bence de hakLısın papatyayı iki kez yaptım ama benim gözLe görebiLeceğim tarzda açıLmadıı annem faLan açıLdı diodu ama bna hep şu saç açma merakımdan vazgeçiym die yapıoLar die düşünmüştm ve dün saçımı kendim boyadıım
annem birz söyLendi ama beğendii şimdi 2 ay sonra saçLarımı kuaförede açtırıcam dediğin gby hem daha koLay aLışıLır,hemde daha güzeL oLur.
çok saoL cnm.

bence doğal şeyler dene tatlım..şimdiki aklım olsa senin yaşındayken asla kuaföre girmezdim bende cok açtırdım heveslendim ve şimdi saçlarımı toparlayamıyorum..siyahtan baska bi renk boyamıyorum..ancak o kusurlarını kapatıyor..
bırak saçların sana yakışan renkte zaten tabiki sen bilirsin benden sadece abla tavsiyesi..kib

Yeni mi boyadın cnm, güle güle kullan.. Resim eklersen sevinirim :)

benim de saçlarımda boya var şu anda ama öyle boya olduğu belli değil.. ama keşke hiç boyatmasaydım saçımı diye düşünüyorum çünkü bariz bi şekilde saçı yıpratıyo eskiden capcanlı parlak olan hiç karışmayan saçlarım şimdi tam tersi durumda..

annen boyama diyorsa bi bildiği vardır cnm nie boyadın ki resim eklersen görelim bizde nasıl olmuş ama bence bi daha boyama bırak bi gün nasılsa sürekli boyamak zorunda kalacaksın erkenden başlayıp saçlarını yıpratma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…