• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var...lütfenn

NIMETOMER

Ömerimm Seni Seviyorummm.
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
52
0
86
41
Amasya
slm arkadaşlar...hemen konuya giricem mantar denen baş belasından birtürlü kurtulamıyorum..kokulu ve beyaz renkli..nolur yardım edin bana. doktora gittim bi krem ve ilaç verdi kullandım ama banamısın demedi..evliyim ve bu durum benim çok canımı sıkıyo..her türlü önlemide alıyorum.çamaşırlarımızı ayrı yıkıyorum ve ütülüyorum , enital temizleyicide kullanıyorum ama geçmedi... bitkilerle geçebilirmi acaba bide onu araştırıyım diyorum....:kedi:

Önce stres yapma cnm
sona mantarda eŞınınde aynı anda tedavı olmalı bıldıĞım kadarıyla
kullandıĞın wc temız olmalıı

nar yada nar suyu yada ceviz güclendiriyor tabi bir cok sebze daha vardir yanliz kesinlikle önce tedavi olmaniz gerekir hem agiz yoluyla alinan ilaclar var hemde fitil seklinde kullanilanlar ikisini ayni anda alin fitillerinde 6 kullanimlik olanini alin ayrica iliskiye girerkende bir süre esinizin korunmasinda yarar vardir derim ben gecmis olsun

az önce baktim jinekoloji bölümünde bu konu islenmis hatta bir takim ilaclar önerilmis oraya bi göz atarsaniz iyi olur

Back