yardımınıza ihtiyacım var lütfen.. :(

melekenan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
8
0
36
Ankara
ya arkadaşlar 7 aylık hamileyim ve bikini bölgemi almakta zorlanıyorum daha önce jilet kulladım ve şimdi kuaförde sir agda yapıyırlar açıkçası utanıyorum ve acı hissi beni korkutuyo cesaret bulur bulmaz gidicem ya inanmazssınız bi kaç kere cesaretlenip gitmaye karar verdim ama önünden geçtim ilerledim vazgeçtim ewe geri geldim ya yardım edin bana yaptıranınız varmı ?delikafaduldendelikafadulden

Merhaba arkadaşım,

Ben şuan lazer epilasyona gıdıyorum ama gıtmeden once genelde sır agda kullanıyordum. Bence cekınıcek utanıcak hıc bırsey yok. Çünkü ordakı ınsanlar zaten cok alısık boyle seylere hanı o özel yer dıe bakmıyorlar ıs dıe dusunuyorlar:s bende ılk gıttıgımde cok utandım dılım varmadı nıye geldıgımı sordukalrında ama özel bolge dedım tamam dedıler gectım ıcerıdekı odaya geldıler ufak ufak yaptılar ınan cok acımıyor cok az kendı agda yapmandan cok cok az bence hıc utanma ama dıkkat etmen gereken tek sey gıdıcegın yerın tamamen bayan calısanlardan olusması yanı ben buna dıkkat ederdım :) umarım faydam dokunmusturr..

çok teşşkr ederim arkadaşım içimi rahatlattın..hatta yarın gidicem allah yardımcım olsun tekrar tşk ederim

:)) hadı bakalım arkadasım mujdelı haberlerını beklıyorum yarınn :) he bu arada agda dan sonra kendını o kadar temız o kadar rahat hıssedıceksın kı anlatamamm sanaa :) bol sans canımm olumunekankayizsmile

canım utanamna gerek yok oradkler her zaman aynı şeyi
yaptıklaır için farklı bakmıyorlar ayrıca gitiği yerin temiz olasına dikkat et alındıktan sonra keşke daha önce nerdeydim diyeceksin

ya gerçekten inanılmaz derece acıdı ama tertemiz oldu yaa keşke dedim biran ama şimdi çok rahatım yaa

Lazer epilasyonu bikini bölgene kaça yaptırıyorsun canım? ben ağdayı kendim yaparım ev yapımı:)) Lİmon--şekerden, ama Bıktım artık. Ben de lazer yaptırmak istiyorum.

Lazer epilasyonu bikini bölgene kaça yaptırıyorsun canım? ben ağdayı kendim yaparım ev yapımı:)) Lİmon--şekerden, ama Bıktım artık. Ben de lazer yaptırmak istiyorum.
ben koltuk altı bıkını bolgesı ıkısını toplam 650 TL ye yapırıyorum canım. Bitimine anlastım bıtene kadar gıdıcem. Gecen Aralık ayında basladım o zamandan berı hıc almadım sen dusun :)) harıka bısey kızlarr tavsıye ederım kacırmayın bencee:) ben ıstanbul besıktasta yasmin estetık dıe bı merkeze gıdıyroum hayuyatım :S belkı ılk basta cok gelebılır ama bı omu rıcın deger bencee:)olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…