- Konu Sahibi xandecanim
-
Canım çarşamba günü catlama iğnesini yaptırdım bakalım hayırlısı inş benimde düzenli adetim ama bilemiyorum ki geçen ay ilaçlar geciktirdı bi umut ama ilaç bitince adet oldum bakalım bu ay nasıl etkileyecekcanim benim.bende anlamadim.bende adet hep duzenli.baska rahatsizligimda yok cok sukur.sadece ultrasonda bakti bu ay catlayacak boyuta gelmis yumurtan yok dedi.ama adetin duzenli ise onumuzdeki ay ola bilir yumurtlama.yani ben oyle anladim.istersen bekleye bilirsin dedi.ama biz klomeni tercih ettik.eve gelir gelmez arastirdim burda.kist falan olusuyor diye tedirgin oldum.klomeni kullandiktan sonra doktora giderim artik
peki sende bir gelisme oldumu.yoksa beklemedemisin.insallah faydasini gorursun.Allahim gonlundekini nasip etsin.
insallah hayirlisiyla sevindirir seni rabbim.tum dualarim seninle canim,hayirlisini nasip etsin Allahim.Canım çarşamba günü catlama iğnesini yaptırdım bakalım hayırlısı inş benimde düzenli adetim ama bilemiyorum ki geçen ay ilaçlar geciktirdı bi umut ama ilaç bitince adet oldum bakalım bu ay nasıl etkileyecek
Amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı zaman da hayırlı evlat versin ben adetim in 14 günü gittim yumurtan gözükmüyor ama ara bir dönem çatlamışta olabilir dedi bir dahaki ay klomen ve çatlama iğnesi verdi kullandım o ay bir tane yumurtam oldu bu ay iki tane bakalım ne olacak sen de kullan canım ben birde incir kürü yaptım yumurta geliştirmek için sende yap isterseninsallah hayirlisiyla sevindirir seni rabbim.tum dualarim seninle canim,hayirlisini nasip etsin Allahim.
canim sendede yumurta gelismediyi icinmi klomen kullandin?yoksa nasil?
Evet canım kontrole gidene kadar yaptım baktım yumurta iyi bıraktımilacla ikisini bir arada mi yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?