• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtiyacim var...klomen

xandecanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
126
35
103
Rusya
merhaba.soyle bir ozet geceyim
3 yildir evliyim.bir yil bebegimiz olmadi.doktora gittik.esimde sperm sorunu,bende de polip oldugu ortaya cikti.neyse ben polip aldirdim ve esimde tedavi oldu.evliligimizin ikinci yilinda hamile kaldim.ama bebegimi 6 aylik hamileyken kaybettim...
doktorum 6 ay korunma verdi.korunduk ve korunma bitince doktorum folik asit ve dyufaston verdi.3 ay olmazssa gel dedi. 2 ay olmadi.esim sperm tahlili yaptirdi ve hareketlilik sorunu cikti bu defa.ama doktoru korkulucak bir sey olmadigini,tedaviyle 2 aya gececegini soyledi...
bir ay daha gecdi ve bende kontrolumu aksatmamak adina doktoruma gorunmeye karar verdim.iyikide vermisim.adet olunca adetimin 13.14.15 gunlerine randevu alamadik ki doktorum mutlaka bu gunlerde gelmemi soylemisti....neyse dun adetimin 13 gunu randevusuz gittik esimle.doktor araya soktu uzaktan geldigimiz icin yardim etti.ultrasonda bakti yumurtamin olgunlasmadigini soyledi.ama adetlerim hep duzenlidir benim.neden boyle olduki bilemedim.ya klomen kullanicsaksin dedi yada 6 ay bekleye bilirsin.adetin duzenli ise yumurtlama ola bilir dedi.bizde esimle klomen kullanmaya karar verdik.ama dedigim gibi diger hastalar bekliyorlardi diye fazla konusamadik doktorla yani cok tedirginim.cok kararsiz kaldim.ne yapmaliyim?bir zarari olurmu klomenin.
esimin tedavisi de devam ediyor bu arada.sizce ne yapmaliyim.bir bilginiz varsa lutfen yardimci olun.fikirlerinize ihtiyacim var....

Canim merhaba neden ya klomen ya bekle dedi orasını anlamadım ben klomen yumurta geliştirici bir ilaç ben gecen az kullandım yumurtam oldu catlama ıgnesı de yaptırdım ama malesef olmadı bu ayda klomen ı sabah akşam içtim iki tane yumurtam olmuş hatta büyüyenlerde var dedi doktorum yine catlama ıgnesı verdiki çatlamasın kist olmasın klonmen iyi hoş işte kist yapabiliyormuş eğer doktora gitme imkanın varsa kullan bence şişkinlik falan oluyor ama bende geçti sonradan

canim benim.bende anlamadim.bende adet hep duzenli.baska rahatsizligimda yok cok sukur.sadece ultrasonda bakti bu ay catlayacak boyuta gelmis yumurtan yok dedi.ama adetin duzenli ise onumuzdeki ay ola bilir yumurtlama.yani ben oyle anladim.istersen bekleye bilirsin dedi.ama biz klomeni tercih ettik.eve gelir gelmez arastirdim burda.kist falan olusuyor diye tedirgin oldum.klomeni kullandiktan sonra doktora giderim artik
peki sende bir gelisme oldumu.yoksa beklemedemisin.insallah faydasini gorursun.Allahim gonlundekini nasip etsin.

canim benim.bende anlamadim.bende adet hep duzenli.baska rahatsizligimda yok cok sukur.sadece ultrasonda bakti bu ay catlayacak boyuta gelmis yumurtan yok dedi.ama adetin duzenli ise onumuzdeki ay ola bilir yumurtlama.yani ben oyle anladim.istersen bekleye bilirsin dedi.ama biz klomeni tercih ettik.eve gelir gelmez arastirdim burda.kist falan olusuyor diye tedirgin oldum.klomeni kullandiktan sonra doktora giderim artik
peki sende bir gelisme oldumu.yoksa beklemedemisin.insallah faydasini gorursun.Allahim gonlundekini nasip etsin.
Canım çarşamba günü catlama iğnesini yaptırdım bakalım hayırlısı inş benimde düzenli adetim ama bilemiyorum ki geçen ay ilaçlar geciktirdı bi umut ama ilaç bitince adet oldum bakalım bu ay nasıl etkileyecek

Doktora gidersin canım beni bu ay adetimin 12 .Günü çağırdı sende o günlerde gidersin bakar yumurtan olmuşmu gelişmişmi diye

Canım çarşamba günü catlama iğnesini yaptırdım bakalım hayırlısı inş benimde düzenli adetim ama bilemiyorum ki geçen ay ilaçlar geciktirdı bi umut ama ilaç bitince adet oldum bakalım bu ay nasıl etkileyecek
insallah hayirlisiyla sevindirir seni rabbim.tum dualarim seninle canim,hayirlisini nasip etsin Allahim.
canim sendede yumurta gelismediyi icinmi klomen kullandin?yoksa nasil?

insallah hayirlisiyla sevindirir seni rabbim.tum dualarim seninle canim,hayirlisini nasip etsin Allahim.
canim sendede yumurta gelismediyi icinmi klomen kullandin?yoksa nasil?
Amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı zaman da hayırlı evlat versin ben adetim in 14 günü gittim yumurtan gözükmüyor ama ara bir dönem çatlamışta olabilir dedi bir dahaki ay klomen ve çatlama iğnesi verdi kullandım o ay bir tane yumurtam oldu bu ay iki tane bakalım ne olacak sen de kullan canım ben birde incir kürü yaptım yumurta geliştirmek için sende yap istersen

Back
X