Canım adetin 2inci gunü başladım ve toplamda 10 gün kürü yaptım.hamile kalıpta Bebeğin düşmesi imkansız yani.hamileyken kullanmak sakıncalıymıs bende duydum canım.hatta doğumdan 2 gün önce kullanıyormuş herkes kolay doğum olsun diye.adetim düzensizleşmez inşallah demiMerhaba
canim corekotundan kaynaklı erken adetin. Bazı bitkiler buna sebep olur. Bunlardan biri de çörek otu. Ayrıca hamilleri n Bunu yemesi yasaktır düşük yapar. Malesef. Yanlış iksir dememissin. Dogrusunuysa bilmem.
Canım adetin 2inci günüdür şladım ve topçok bozuldudaŞimdi düzenleyici ververdi doktoAyrıca ürü bekar. hamile kalıpta Bebeğin düşmesi imkansız yani.hamileyken kullanmak sakıncalıymıs bende duydum canım.hatta doğumdan 2 gün önce kullanıyormuş herkes kolay doğum olsun diye.adetim düzensizleşmez inşallah demi
Yok canım bıraktım zaten.10günden fazla kullanmak zararlıymış.acaba kist mi vardıda dağılmasına sebep olduvalla her buldugun kuru deneme bence. Bi ara ben duzensizlikten bu tarz bi kür denedim daha cok bozuldu. Simdi duzenleyici verdi doktor. devam etme istersen zaten duzensiz degilmissin.
Yok canım bıraktım zaten.10günden fazla kullanmak zararlıymış.acaba kist mi vardıda dağılmasına sebep oldu
Ilk kez bi Kür denedim bende.1 ay beklicem canım adetim düzene girsin doktora gidicem kesin.zaten gitmemde lazım bebiş olmuyorBen anlamam hiç bu işlerden doktora git bence. Sadece ot çöp işine meraklıydı biraz.
Bende bu bal tarçın corekotunu birkac ay once denedim beninde reglimi erkene aldi ve kanamam senin dedigin gibi once leke sonra kanama miktari artti normal yani sorun yapma bunuMerhaba kızlar.biliyorum bu konuyu buraya açmamam lazım ama buda benim derdim8 aydır bebek istiyoruz.doktora gittim hormonlarımda sorun çıkmadı.adetlerimde düzenli olunca 1 yılı dolsun öyle gelin dedi.jinekolojik muayene olmadım.eşimde henüz doktora gitmedi 1 yıl bekleyin dediği için.bu ay çörek otu bal tarçın kürünü denedim.yumurtalar için çok işe yarıyormuş hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.adet olmama 1 hafta vardı ama önce lekelenmeyle başlayan sonrada hafif kanamaya dönen adetim oldu.2 gündür devam ediyor.adet miktarı gibi fazla değil ama azda değil.önce yerleşme kanaması mı diye umutlandım ama onda az az leke gibi geliyormuş.benimki resmen kırmızı daha önce hiç böyle erken adet olmazdım bu ilk oldu.sizce neden olmuş olabilir? bu kürü deneyip benim gibi olan var mı?hepinize şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için.
Kaç gün sürdü kanaman canım?sonrasında adetin ne kadar sürede oldu düzene girdi mi?Bende bu bal tarçın corekotunu birkac ay once denedim beninde reglimi erkene aldi ve kanamam senin dedigin gibi once leke sonra kanama miktari artti normal yani sorun yapma bunu
Ya ben zaten 28 gunde 1 oluyordum kanamam aslında biraz azaldi. Adetim sonraki birkac ay normal geldi yani bende duzensizlik yapmadi ama gecen ay sogan kuru yaptm o beni 4 gun geciktirdiKaç gün sürdü kanaman canım?sonrasında adetin ne kadar sürede oldu düzene girdi mi?
.Ilk kez bi Kür denedim bende.1 ay beklicem canım adetim düzene girsin doktora gidicem kesin.zaten gitmemde lazım bebiş olmuyor
Bal tarçın corekotu senin duzenini bozmaz sonraku aylarda canim faydali bisey yaniKaç gün sürdü kanaman canım?sonrasında adetin ne kadar sürede oldu düzene girdi mi?
Sonraki ay hamile kalırmışım bide :) öyle mutlu olurumki :) sen faydasını gördün müBal tarçın corekotu senin duzenini bozmaz sonraku aylarda canim faydali bisey yani
Insallah canim. Valla benim 5 ay oldu evleneli bu bql tarçın corekotunu evliliğimin 3. Cu ayiydi kullandm hamile kalamadm henuz bisey yok maalesefSonraki ay hamile kalırmışım bide :) öyle mutlu olurumki :) sen faydasını gördün mü
Anladım canım.bende 25 günde bir adet oluyorum.bu ay böyle erken olunca korktum düzensizleştirir mi diye ama sen böyle deyince içim rahatladı.Ya ben zaten 28 gunde 1 oluyordum kanamam aslında biraz azaldi. Adetim sonraki birkac ay normal geldi yani bende duzensizlik yapmadi ama gecen ay sogan kuru yaptm o beni 4 gun geciktirdi
Daha dur canım telaşlanman için çok erken.8 aydır deniyoruz biz bak daha olmadı.1 yıla kadar normal diyor doktorlar ama insan ister istemez korkuyor.Insallah canim. Valla benim 5 ay oldu evleneli bu bql tarçın corekotunu evliliğimin 3. Cu ayiydi kullandm hamile kalamadm henuz bisey yok maalesef
TAtlm insan isteyince 5 ay 5 yil gibi geliyo sende bilirsin bunuDaha dur canım telaşlanman için çok erken.8 aydır deniyoruz biz bak daha olmadı.1 yıla kadar normal diyor doktorlar ama insan ister istemez korkuyor.
Merak etme duzenini bozmaz sadece kullandgn ay erken gelir tecrübeyle sabitAnladım canım.bende 25 günde bir adet oluyorum.bu ay böyle erken olunca korktum düzensizleştirir mi diye ama sen böyle deyince içim rahatladı.
Öyle canım bilmezmiyimTAtlm insan isteyince 5 ay 5 yil gibi geliyo sende bilirsin bunu
Aynen bende oyle hissediyorm cok kötü bi duygu rabbim inşallah en yakın zamanda tattirir bize hamileligiÖyle canım bilmezmiyimstres yapmayayım dedikçe stres artıyor.Allahın uygun gördüğü bi zaman var ama o zamanı bilmediğimiz için korkuyoruz sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?