Yardiminiza ihtiyacim var kizlar :(

mohera

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
10
0
16
İstanbul
Gunaydin kizlar benim 4 yillik bir iliskim var. Dun gece bir olay yasadim sevgilimle akil almaya ihtiyacim var.
Sevgilimin facesine girdim bir mesaj gordum lisedeki yakin bir arkadasindan. Sevgilimin yurtdisina cikma durumu var seneye. Kiz bugn bahsettgn ihtimal ihtimal bile olsa derinden sarsti beni. Suan ayni sehirde nefes aliyo olmanin bile ne kadar onemli oldugunu anladim bunlari gercektn hissettigim ici yaziyorum tarzi seyler yazmsti. Bnde sevgilime sordum iste gidicegimi ogrenince cok uzuldu o yuzden yazmstr fln dedi ailevi bi konuda yardimci olmustu kiza arada oyle konusuyoruz diye. Sonra sevgilim bu face yuzunden yaptigin triplerden biktim sifremi degistiriyorum ve soylemiycem dedi ve degstrdi. Bugun buluscaz kizlar sizce napmaliyim ne demeliyim kiza cok uyuz oldm (

Konuda yazdigim tarz seyler yazmisti suan o kadarini hatrliyorum ( sevgilim sadece arkadasi oldgunu soyluyo kizin hoslandigini soyluyorum kabul etmiyor sacmalama fln diyor

Konuda yazdigim tarz seyler yazmisti suan o kadarini hatrliyorum ( sevgilim sadece arkadasi oldgunu soyluyo kizin hoslandigini soyluyorum kabul etmiyor sacmalama fln diyor

Pekala Gerçekten Öyleyse Ne Yapacaksın Birbirinize Olan Güveniniz Tamamen Sarsılmayacak mı ?

deli misin sen. neresi normal. bu işte bı bıt yenığı var. erkek arkadaşın o kızı yanından uzaklaştırmak yerıne ( tabı kendısının ılgısı yoksa) sana sıfresını değiştirmekten bahsediyor. sence normal mı bu... bırşeyler karıştırıyorlar besbellı dıkkatlı ol derim

cok yakin arkadasiysa boyle bir sey yazabilir ama belki icinde de hisler besliyordur. ama bilemezsin. benim sevgilime boyle bir sey yazilsa bozulurdum ama illa ki de sevgilime kizmazdim. sonucta kizin fikirleri. bu sekilde anlat bence duygu ve fikirlerini, belli et sikinti duydugunu.ama kavga da etme.

Ama bi kizin boyle bisey yazmasi normal mi peki sizce

Canım Benim Dediğin Gibi Eğer Gerçekten de Dediği Gibi Sadece ve Sadece Samimi Bir Arkadaşı ise Sevgilinde Belki Sandığın Gibi Bir Etkileşim yok Kızda Yoktur Diyemem Belki Sevgiline Karşı Birşeyler Hissediyor İçten İçe Ama Bunda Sevgilinin Suçu Ne Bu Arada Sen Kızı Tanıyormusun Bence En Güzeli Madem Şüpeleniyorsun Müsait Bir Zamanda O Kızla Tanışmak İstediğini Söyle Bakalım Ne Diyecek.

Sevgilim hoslanmadigini dusunuyo ama mesaj bana cok masum gelmedi gercekten boyle oldugunu anlamasini saglamaliyim kizdan uzaklastirmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…