evvvet anlatıyorum kızlar....
suan hoşlandgm biri var cesitli nedenlerden dolayı uzak durmak istiyorum ama konusmadan da duramıyorum onla:/
kendisini cok tanımazsam da uzun süredir netten görüşüyrz ... aynı zmnda okuldan ama aynı sınıfta falan degiliz...
düşüncelerinden etkilendm cok düzgün birine benziyor. tabi kimsenin içini bilemeyiz...
bana ciddi oldgu bi ilşkisinin bittiginden bahsetti bende cok niyatimi belli etmek istemiyorum hala o kızla belki bişeyler yasar .. tamamen baglarının kopmasına ben neden olmayayım diye:/
napmalıyım dha numarsı bile yok ....
kendimi cook ön planda tutmak da istemyrm . ondan bişeyler bekliyorum .. ama bu bekleme sürecii cook uzun olcak gibiii... sizce onu nasl etkileyeblrm ..../ ??
Dengeyi iyi kurmalısın ne uzağında ol ne yakınında ve dikkat et bu ince çizgiyi ayarla desteğini görsün ama çok fazla derine girme.
Duygusal olarak boşluktadır sevdiğini sanır sonra olmuyor da diye bilir herşey olumlu oldu derken.
Birde malum bölüme girip yazma demiştin özel mesaj ile ama burada soracağım.
Zar dikimini bu arkadaştan sonramı yapacaksın yok ise nasip olur ise bu arkadaşımı gözüne kestirip kekleyeceksin ?
yaklaşık 2 aydr görüşyrz .. tam anlmyla 2 hafta falan oldu ilşkisini bitireli:) kız arkdsı varken norml konusmamızın uygun olmıcgı güzl bi dille anltmıştım zaten ...
ben bna yapılmasını istemedgmi baskasına yapmak istemem cok konusmayl dedmştm o da kız arkdsıyla ilgili sorunlarda bahsedyrdu .. dinlyordum kızın tarafını tutarak ... ilşkisini eger seviosa devam ettrmesi adına ...
snra da btti tamamen hayal oldu dedi evlenme olayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?