• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var kızlar...!

bilmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
871
3
0
Ankara
evvvet anlatıyorum kızlar....
suan hoşlandgm biri var cesitli nedenlerden dolayı uzak durmak istiyorum ama konusmadan da duramıyorum onla:/

kendisini cok tanımazsam da uzun süredir netten görüşüyrz ... aynı zmnda okuldan ama aynı sınıfta falan degiliz...
düşüncelerinden etkilendm cok düzgün birine benziyor. tabi kimsenin içini bilemeyiz...

bana ciddi oldgu bi ilşkisinin bittiginden bahsetti bende cok niyatimi belli etmek istemiyorum hala o kızla belki bişeyler yasar .. tamamen baglarının kopmasına ben neden olmayayım diye:/

napmalıyım dha numarsı bile yok ....
kendimi cook ön planda tutmak da istemyrm . ondan bişeyler bekliyorum .. ama bu bekleme sürecii cook uzun olcak gibiii... sizce onu nasl etkileyeblrm ..../ ??

Ne kadar temiz kalplisin başkasıyla bir şey yaşama ihtimali olabilir diye kendini geri atıyorsun.İnan çevremde pek çok kişi sevgilisi olana yanaşıyor ve ben laf anlatamıyorum.Sevgilisi olan kızı tanımadıkları sürece mahsuru yok onlar için bahane de bu ... Neyse umarım her şey gönlünce olur :)

kimsenin hayatına mudahale etmek istemem ... cünkü ve cok ciddilermiş ... evlilk konusunda cook degerli düşünceleri var beyfendinin :) o yüzden o sevdgi kız onun için hala degrlidir buna eminm ki degrlide olmalı.. ama ben de suan onu sevmeye basldm galiba ... bi 5 dk lık yüz yüze konusmamız oldu onun dısında hep netten konustk ama düşüncelrini cook iyi biliyorum ...
boş boş konusmadk hic suan dkkt ettimde hep hayatımızla ilgili konusmusuz..:/ yani öyle havadan sudan degil.:1:
o tamamen btti artık dedi ama bişey diyemiyorum adım atamam zaten ilk adım erkek tarfından gelmeli...

evvvet anlatıyorum kızlar....
suan hoşlandgm biri var cesitli nedenlerden dolayı uzak durmak istiyorum ama konusmadan da duramıyorum onla:/

kendisini cok tanımazsam da uzun süredir netten görüşüyrz ... aynı zmnda okuldan ama aynı sınıfta falan degiliz...
düşüncelerinden etkilendm cok düzgün birine benziyor. tabi kimsenin içini bilemeyiz...

bana ciddi oldgu bi ilşkisinin bittiginden bahsetti bende cok niyatimi belli etmek istemiyorum hala o kızla belki bişeyler yasar .. tamamen baglarının kopmasına ben neden olmayayım diye:/

napmalıyım dha numarsı bile yok ....
kendimi cook ön planda tutmak da istemyrm . ondan bişeyler bekliyorum .. ama bu bekleme sürecii cook uzun olcak gibiii... sizce onu nasl etkileyeblrm ..../ ??

İlişkisi biteli ne kadar olmuş ve ne kadar zamandır görüşüyorsunuz ? :6:

yapacagınız tek sey beklemek ...

ilişkisi yeni bitmiş bu süreçte onu destekle ama fazla da üzerine düşme derim. :31:

Dengeyi iyi kurmalısın ne uzağında ol ne yakınında ve dikkat et bu ince çizgiyi ayarla desteğini görsün ama çok fazla derine girme.

Duygusal olarak boşluktadır sevdiğini sanır sonra olmuyor da diye bilir herşey olumlu oldu derken.

Birde malum bölüme girip yazma demiştin özel mesaj ile ama burada soracağım.

Zar dikimini bu arkadaştan sonramı yapacaksın yok ise nasip olur ise bu arkadaşımı gözüne kestirip kekleyeceksin ?

Dengeyi iyi kurmalısın ne uzağında ol ne yakınında ve dikkat et bu ince çizgiyi ayarla desteğini görsün ama çok fazla derine girme.

Duygusal olarak boşluktadır sevdiğini sanır sonra olmuyor da diye bilir herşey olumlu oldu derken.

Birde malum bölüme girip yazma demiştin özel mesaj ile ama burada soracağım.

Zar dikimini bu arkadaştan sonramı yapacaksın yok ise nasip olur ise bu arkadaşımı gözüne kestirip kekleyeceksin ?

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

bireyin daha önceki yaşanmışlığını bu konuya taşımanıza şaşırdım ve hoş bulmadım açıkçası.bu konu sahibini alakadar eder bizleri değil bence

Son düzenleme:
yaklaşık 2 aydr görüşyrz .. tam anlmyla 2 hafta falan oldu ilşkisini bitireli:) kız arkdsı varken norml konusmamızın uygun olmıcgı güzl bi dille anltmıştım zaten ...

ben bna yapılmasını istemedgmi baskasına yapmak istemem cok konusmayl dedmştm o da kız arkdsıyla ilgili sorunlarda bahsedyrdu .. dinlyordum kızın tarafını tutarak ... ilşkisini eger seviosa devam ettrmesi adına ...

snra da btti tamamen hayal oldu dedi evlenme olayı..

Son düzenleme:
yaklaşık 2 aydr görüşyrz .. tam anlmyla 2 hafta falan oldu ilşkisini bitireli:) kız arkdsı varken norml konusmamızın uygun olmıcgı güzl bi dille anltmıştım zaten ...

ben bna yapılmasını istemedgmi baskasına yapmak istemem cok konusmayl dedmştm o da kız arkdsıyla ilgili sorunlarda bahsedyrdu .. dinlyordum kızın tarafını tutarak ... ilşkisini eger seviosa devam ettrmesi adına ...

snra da btti tamamen hayal oldu dedi evlenme olayı..

Çok yeni...:ssz: Bana güven vermedi bu adam. Hem onla beraberken,senle konuşuyor,hem de yeni bir ilişkiden çıkmış yeni heyecanlar peşinde.:ssz:

Başlamadan bitirmeni tavsiye ederim.:6:

onun bana sevgili anlamında hiç bi yaklaşımı olmadı ...
galiba birazda bundan etkilendim hayatımızdan konusuyoruz ama sadece arkadas gibii...

başka heycanlar peşinde olmadıgını anlıcak kadar tanıyorum onu :1:
ama bana bişeyler hissetsin de istiyorum hani:ssz::ssz:

Ha diyince olmaz bu işler.
Sabır sabır sabır...
Acele işe şeytan karışır unutma ve acele etme.
Sadece bekle.
O bişeyler hissediyorsa durmaz gelir zaten.

canım öncelikle mutlu olamana çook sevindim
sonracığıma, kız arkadaşından ayrılalı çok bi zaman olmamış ve bu aşamada sizin ağırdan almanız, daha arkadaşvari konuşmanız daha iyi olur sanki
çünkü kafası karışık olabilir belki.. eski kız arkadaşını hemen unutamamış da olabilir
sen ikinize de biraz zaman ver.. bu arada da onu tanımış, düşüncelerini anlamış olursun
herşey gönlünce olur inşallah

bu arada başkalarının hayatını didik didik etmeye, herşeyi yüzlerine çarpmaya meraklı insanlar var
ellerine ne geçiyo acaba? klavye karşısında bazı şeyleri yüze vurunca ego tatmini mi yaşıyosunuz napıyosunuz?
konuya verecek cevabın yoksa yazmazsın.. noldu şimdi herkese söyledin de?

arkadas gibi konusuyrz ztn cnim kz arkdsni untmamstr hemen cnku ciddi dusunylardi ama halindende memnun gbi davraniyor o uzulmesnde bakalim :)beklrm ben o da biseylr hssdyor hssetmese
ilglnmez hic ,sıklmadan knusuyoruz genelde hem o benim icn yeni biri dgl
aramzda knusma olmadgnda da harketlerne dikkat ediyordm
o da dikkat edyormus ki yanimdaki arkadaslrmi biliyor,
smdilik onla hayal kurmak bile guzel
hersyde vardr bir hayir kismetse olur sadce ondan adim beklyrm

mutluyum allegraa :):)gerisi umrumda dgl:9::6:

Back