Yardımıniza ihtiyacım var kızlar

Kızlar kafam çok karışık yardiminiza ihtiyacım var.. hamilelikte kutu süt mü taze inek sütü mü?

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
Kızlar kafam çok karışık yardiminiza ihtiyacım var.. hamilelikte kutu süt mü iyice kaynatılmış taze inek sütü mü?
Şimdiden teşekkürler:KK52:

Pastörize günlük şişe süt diyorum.ben kutu süt almıyorum.taze sütünde evde kaynatılarak vitamin değerinin düştüğünü duydum.

Bu konu tv de de baya elestiriliyor.. Alet'ler oluyor ısı yi ölcmek icin. Disardan taze inek sütunu aldimizda ne kadar kaynatimizi goruruz, herhalde kaynatmaninda beli bir derecesi olmasi lazimış.. Günluk sütler var. Onlarin işlemleri nasildirki?

Ben hamileyken bu soruyu kadin dogumcuya sordum guvenilir yerden aldigin inek sutu daha vitaminli ama 10 dk kaynat dedi. Sonra diyetisyene sordum tabi ki inek sutu kutularin hicbir besin degeri yok ama inek sutunu 10 dk kaynatirsan onun da hicbir besin degeri kalmaz dedi. Sutun icinde bakteri var tamam ama 10 dk kaynayinca yararli bakteriler de ölür bu sefer de bi manasi kalmaz bir taşım kaynasin yeter 1 tasim kaynamasi zararli bakterilerin ölmesi icin yeterli dedi. Ben de hep oyle yaptım cok sukur bir sorun da olmadi.

Ben hamileyken bu soruyu kadin dogumcuya sordum guvenilir yerden aldigin inek sutu daha vitaminli ama 10 dk kaynat dedi. Sonra diyetisyene sordum tabi ki inek sutu kutularin hicbir besin degeri yok ama inek sutunu 10 dk kaynatirsan onun da hicbir besin degeri kalmaz dedi. Sutun icinde bakteri var tamam ama 10 dk kaynayinca yararli bakteriler de ölür bu sefer de bi manasi kalmaz bir taşım kaynasin yeter 1 tasim kaynamasi zararli bakterilerin ölmesi icin yeterli dedi. Ben de hep oyle yaptım cok sukur bir sorun da olmadi.

Az önce 15 dkya yakın kaynattim iyice inşallah bende bir sorun yaşamam çünkü herkes farklı şey söylüyor malesef

X