Gelinbaşı ve Gelin Tacı yardımınıza ihtiyacım var kızlar bir el atıverin ......

sonbahar14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
12.319
0
0
Diğer
21 mayısta düğünüm var kısmetse
yüksek bir taç aldım
taca uygun modern bir topuz istiyrm.
ama model bulamıyrm
beğenemedim bir türlü.
yukarıdan bombeli bir topuz olabilir.
model eklerseniz çok sevinirimm.
haydi kızlar bir el atıverin şu derdime

Son düzenleme:
herşeyden sonra sonunda en güsel şelere başlamışsınbenim önerilerim bunlar canım ne kadar büyük olursa olsun önünü bombelersen saçının bir sorun yaşamassın ve tacı dik oturtma hafif bombeli kısmına doru eyy...

bişey istersen özelden ulaş bebeğim

Eki Görüntüle 187478

en sondaki model gibi bişiy düşünüyrm
aslında topuz değil salık istiyrm ama kuaförüm memnun kalmazsın söner hemen diyor.
o yüzden tedirgin olup topuza çevirdim.
taçlar nasıl olursa olsun eğik takılabiliyormu.
süper o zaman çok tepede kalsın istemiorum zaten
ayyy evet sonunda bunlara başladım :)
sağolasın fikirler için tatlım

kuaförüne katılıyorum canım hiç saçı eskisi gibi kalan açık saçlı gelin görmedim en rahatı topuz...evet canım kuaförüne belirt hafif eğerek taksınlar tacı çok hoş duruyoo

kuaförüne katılıyorum canım hiç saçı eskisi gibi kalan açık saçlı gelin görmedim en rahatı topuz...evet canım kuaförüne belirt hafif eğerek taksınlar tacı çok hoş duruyoo

fikir için çok teşk.ederim tatlımm.
umarım istediğim gibi bişiy olur saım
çünkü nişanda çok sıkıntı yaşadım herkes çok beğenmişti ama benim içime pek sinmemişti
bu sefer bende beğenmek istiyrm

Aslında tacla her model gider diye düşünüyorum ben.Önleri dağınık topuz olabilir belki birde başka bir kuaförlede konuş bence dalga yaparken jole kullanılırsa hiçbişicik olmuyor ben nişanımda yaptırdım akşam saçımı yıkamadan yatmak zorunda kaldım sabah saçlarımın dalgası hala duruyordu.

az önce tacına baktm çok gzel
bncede tepedn bombeli bşy yaptr şu an zhmnde canlandrıyorum ama buraya aktaramyrm
herşey gnlnce olsn

az önce tacına baktm çok gzel
bncede tepedn bombeli bşy yaptr şu an zhmnde canlandrıyorum ama buraya aktaramyrm
herşey gnlnce olsn

fikirler için sağolun kızlar
ama başka kuaföre gitmeyi hiç düşünmedim
çünkü güveniyrm kuaförüme yıllardırda ona gidiyrm alışkınım bir kere
şimdi başka yerle konuşsam çok telaş yaparım ben.
taçla her topuz uyuyor sanırım ama yukarıdan birşeyy düşündüm bende
birde bizim nişanlımla boylarımız arasında çok az fark var
umarım uzun olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…