- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
Farkli renkli hapta ilkez duydum ben kullaniyorum bitince birkacgun sonra regl oluyorum 7 gün ara veriyorum gunlerine gore aliyorum pazartesiye tekrar basliyorum suan yeni basladigin icin bagzi kural olabilirMerhaba bayanlar. Temmuz ayından beri doğum kontrol hapı kullanıyorum ağustos ayında regl olmadım evlendiğim için balayına denk geliyordu doktor rahat geçir dedi ve hapın son 4 tanesini içme ilk kutuda dedi. Şimdi 2. Kutu bitmek üzere son 4 hap kaldı.(kutuda son 4 hapın rengi farklı). Doktoru aradım kutu bittikten kaç gün sonra regli olunca kaçıncı günümde yeni kutuya geçeyim dedim ama ara vermeden hemen yeni kutuya geç dedi. Hiç ara vermeyince nasıl olacağım normalde reglinin ilk yada 2. Günü içmek gerekmiyor mu? Kullanan bayanlar yardımcı olabilir mi?
Not: Kullandığım hapın adı yazz
Dikkat etmen gereken tek şey saati saatine icmen yoksa işine yaramaz.
Her insan farklı reaksiyon gösterir bende de ilk zamanlarda mide bulantısı yapmıştı alisinca geçiyor
Bende akinti falan olmadi ama yeni basladiginiz icin normal diye biliyorum. Unuttugunuz tabletler icin de ilac paketinde cizelge var zaten orda yazana uyarsaniz sorun olmaz sanirim. Ama unutmamaya calisin ben telefonuma alarm kurdum mesela unutmayim diye oyle yapabilirsiniz siz de.
Farkli renkli hapta ilkez duydum ben kullaniyorum bitince birkacgun sonra regl oluyorum 7 gün ara veriyorum gunlerine gore aliyorum pazartesiye tekrar basliyorum suan yeni basladigin icin bagzi kural olabilir
Allah allah nasil ara verilmiyor yeni oldugu icinmi acaba ben 12 senedir kullaniyorum kaçırdığım gunlerde cok oluyor ama şükür birsey olmadiHaptan hapa farkediyor benim kullandığımın son 4 hapı farklı renk ve ara verilmiyormuş hiç
Allah allah nasil ara verilmiyor yeni oldugu icinmi acaba ben 12 senedir kullaniyorum kaçırdığım gunlerde cok oluyor ama şükür birsey olmadiilk aylarida hic hatirlamiyorum nasil aldim falan ama ilk aylarin oldugu icin heral boyle kesintiz aliyorsunuz
Desmin benimki yillardir kullaniyorum hic deyistirmedim kafama göre kullaniyorum valla oyle saat falanda yokYok canım bu ilaç farklı. Son 4 hapın rengi farklı o hapların pek etkisi yokmuş 4 gün ara vermek gibi bişey oluyor yani kullanan arkadaşlar öyle söyledi. Yazz ilacın adı doktorum en az yan etkisi olan bu dedi. Siz yasmin falan mı kullanıyorsunuz onlarda 1 hafta ara var galiba
Prospektus okumak gibi bi aliskanliginiz yok herhaldeEvet bende artık alarm kurdum. Bir de saati saatine almak gerekiyormuş hiç aynı saatte almadım ben doktor da hiç söylemedi artık daha dikkat edeceğim
Prospektus okumak gibi bi aliskanliginiz yok herhaldebana doktorum hicbir aciklama yapmadi ama ilaci aldigim zaman okudum hepsi yaziyor zaten siz de akliniza takilan bir sey olunca o kitapcik gibi seyi okuyun bence
Desmin benimki yillardir kullaniyorum hic deyistirmedim kafama göre kullaniyorum valla oyle saat falanda yok
Saati saatine almazsan mi koryuculugu gidiyormuş, ben hic saat falan bakmiyom kafama göre aliyorum unuttugumda cok oluyor ama bagzi kadinlar hemen hamile kalabiliyor bünye meselesi aslinsa ben cook unutuyom ikitane birden aliyorum bagzan ama ben cok senedir kullaniyorum sen dikkat genede ilk aylanirin çünküBende saati bilmiyordum burdaki bayanlardan öğrendim iyiki sormuşum :) koruyuculuğu azalıyormuş sanırım
Saati saatine almazsan mi koryuculugu gidiyormuş, ben hic saat falan bakmiyom kafama göre aliyorum unuttugumda cok oluyor ama bagzi kadinlar hemen hamile kalabiliyor bünye meselesi aslinsa ben cook unutuyom ikitane birden aliyorum bagzan ama ben cok senedir kullaniyorum sen dikkat genede ilk aylanirin çünkü
Daha sürüyormu o proplemin doktora gittiniz deyilmi nasil olcak bu böyle ay iste herkesin bir sıkıntısı oluyor inslaalh bu dyrumdan kurtulursunuzBen şanssızım binde bir olsa da beni bulur o hamile kalırım :) Gerçi daha eşimle beraber olamadık bile o yüzden rahatım :) Artık dikkatli kullanacağım tabi ne olur ne olmaz
Daha sürüyormu o proplemin doktora gittiniz deyilmi nasil olcak bu böyle ay iste herkesin bir sıkıntısı oluyor inslaalh bu dyrumdan kurtulursunuz
Insallah canim allah yuvana huzur versin hep inslaalh mutlu olun hepKayganlaştırıcı önerdiler aldım ama yine deneyemedim tabi cesaretimi biraz toplasamburdaki bayanlar beni biraz rahatlattı daha iyiyim ama şimdi de regl olmak üzereyim reglden önce daha hassas oluyorum kasıklarım çok ağrıyor o yüzden bittikten sonra deneyeceğim inşallah kurtulurum
Insallah canim allah yuvana huzur versin hep inslaalh mutlu olun hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?