Yardımınıza ihtiyacım var (doğum kontrol hapı hakkında)

Farkli renkli hapta ilkez duydum ben kullaniyorum bitince birkacgun sonra regl oluyorum 7 gün ara veriyorum gunlerine gore aliyorum pazartesiye tekrar basliyorum suan yeni basladigin icin bagzi kural olabilir

Dikkat etmen gereken tek şey saati saatine icmen yoksa işine yaramaz.
Her insan farklı reaksiyon gösterir bende de ilk zamanlarda mide bulantısı yapmıştı alisinca geçiyor

İyiki söyledin hiç saati saatine içmedim ben genelde yakın saatlerde içiyorum ama bazen uçurum saatler olduğu da oldu. Uyardığın için teşekkür ederim artık dikkat edeceğim

Evet bende artık alarm kurdum. Bir de saati saatine almak gerekiyormuş hiç aynı saatte almadım ben doktor da hiç söylemedi artık daha dikkat edeceğim

Farkli renkli hapta ilkez duydum ben kullaniyorum bitince birkacgun sonra regl oluyorum 7 gün ara veriyorum gunlerine gore aliyorum pazartesiye tekrar basliyorum suan yeni basladigin icin bagzi kural olabilir

Haptan hapa farkediyor benim kullandığımın son 4 hapı farklı renk ve ara verilmiyormuş hiç

Haptan hapa farkediyor benim kullandığımın son 4 hapı farklı renk ve ara verilmiyormuş hiç
Allah allah nasil ara verilmiyor yeni oldugu icinmi acaba ben 12 senedir kullaniyorum kaçırdığım gunlerde cok oluyor ama şükür birsey olmadiilk aylarida hic hatirlamiyorum nasil aldim falan ama ilk aylarin oldugu icin heral boyle kesintiz aliyorsunuz

Yok canım bu ilaç farklı. Son 4 hapın rengi farklı o hapların pek etkisi yokmuş 4 gün ara vermek gibi bişey oluyor yani kullanan arkadaşlar öyle söyledi. Yazz ilacın adı doktorum en az yan etkisi olan bu dedi. Siz yasmin falan mı kullanıyorsunuz onlarda 1 hafta ara var galiba

Desmin benimki yillardir kullaniyorum hic deyistirmedim kafama göre kullaniyorum valla oyle saat falanda yok

Evet bende artık alarm kurdum. Bir de saati saatine almak gerekiyormuş hiç aynı saatte almadım ben doktor da hiç söylemedi artık daha dikkat edeceğim
Prospektus okumak gibi bi aliskanliginiz yok herhalde bana doktorum hicbir aciklama yapmadi ama ilaci aldigim zaman okudum hepsi yaziyor zaten siz de akliniza takilan bir sey olunca o kitapcik gibi seyi okuyun bence

Prospektus okumak gibi bi aliskanliginiz yok herhalde bana doktorum hicbir aciklama yapmadi ama ilaci aldigim zaman okudum hepsi yaziyor zaten siz de akliniza takilan bir sey olunca o kitapcik gibi seyi okuyun bence

Evet öyle bir alışkanlığım yok. Aklıma takıldı bende burada kullananlara sormak istedim yardımcı olmak istemeyen rahatsız olan yazmak zorunda değil

Bende saati bilmiyordum burdaki bayanlardan öğrendim iyiki sormuşum :) koruyuculuğu azalıyormuş sanırım
Saati saatine almazsan mi koryuculugu gidiyormuş, ben hic saat falan bakmiyom kafama göre aliyorum unuttugumda cok oluyor ama bagzi kadinlar hemen hamile kalabiliyor bünye meselesi aslinsa ben cook unutuyom ikitane birden aliyorum bagzan ama ben cok senedir kullaniyorum sen dikkat genede ilk aylanirin çünkü

Ben şanssızım binde bir olsa da beni bulur o hamile kalırım :) Gerçi daha eşimle beraber olamadık bile o yüzden rahatım :) Artık dikkatli kullanacağım tabi ne olur ne olmaz

Ben şanssızım binde bir olsa da beni bulur o hamile kalırım :) Gerçi daha eşimle beraber olamadık bile o yüzden rahatım :) Artık dikkatli kullanacağım tabi ne olur ne olmaz
Daha sürüyormu o proplemin doktora gittiniz deyilmi nasil olcak bu böyle ay iste herkesin bir sıkıntısı oluyor inslaalh bu dyrumdan kurtulursunuz

Daha sürüyormu o proplemin doktora gittiniz deyilmi nasil olcak bu böyle ay iste herkesin bir sıkıntısı oluyor inslaalh bu dyrumdan kurtulursunuz

Kayganlaştırıcı önerdiler aldım ama yine deneyemedim tabi cesaretimi biraz toplasam burdaki bayanlar beni biraz rahatlattı daha iyiyim ama şimdi de regl olmak üzereyim reglden önce daha hassas oluyorum kasıklarım çok ağrıyor o yüzden bittikten sonra deneyeceğim inşallah kurtulurum

Insallah canim allah yuvana huzur versin hep inslaalh mutlu olun hep

Merhabalar bende birsey sormak istiyorum. Ben şubat ayi başında evlenicem ama adetim balayina gelecegi ve hemen çocuk istemedigim için yasmin kullanmaya basladim. Normalde 10 u gibi hep adet oluyorum onu otelemek icin ayin 25 inde ilaca basladim ama bu gün ayin 9 u ve hasta oldum ilacim da haftaya carsamba bitecekti. Bugün adetimin ilk günü haftaya kadar kullamali miyim. Adetimi geciktirmedi ilaç. Daha once de böyle kullanmistim sıkıntı olmadi su an doktora gidecek vaktim de yok biraz yardimci olir musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…