Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yardımınıza ihtiyacım var beni sadece siz anlarsınız....

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
burada yazan her yöntemi denedim bir umutla ama hiç biri işe yaramadı başla bir yöntem oolsun istiyorum artık yaa dün gece hüngür hüngür ağladım arkadaşın biri göğüslerin nereye gitti deyince ağlamaya başladım yattım yatağıma saatlerce ağladım yardım edin ne olur kendimi çok kötü hissediyorum.sadecve çemen kürünü denemedim onu da yapamam sanırım yurtta kalıyorum çok zor oluyo var mı başka bi önerisi olan??çilek,çörekotu,mersin yağı,serbetçi kremi,küç denedim masajı hiç aksatmadan yapıyorum ama yook

canım inan hepimiz seni anlıyoruz ben aynalardan kaçar olmuştum bir ara her gece her gece ağladım :gitme:
ama inan bu sadece seni üzer başka bir şey olmaz. ben çemen kürüne başlaıdm ve faydası oluyor. cm olark olmasada dolgunluk var. hem benmde sağ-sol orantısız. bak herşeyden öncesi sağlıklı olmak kolumuz bacağmz yerinde lütfen üzülme bilmiyorumkismile

ayy canm yaa bizler tabi anlıyoruz birbirimizi :teselli: okadar uğraşıpta hayal kırıklığına uğramak üzer insanı çemen kürünü yapamayabilirsin yurtta olduğundan bak sana bişey söyliyim ilk ben başlıyım demiştim ama sen başla bi topikte ANASON yağını belirtmiştim şunları bi deniyim bu yağa geçicektim sonuç alırsamda başlık açıcaktım ama daha sıra gelmedi...canm ben bu yağı araştırdım netten göğüsler için faydalıymış ve hormon içeriyormuş sen herşeyi yaptım diyorsun çözümler bitmez canm benim bu dediğim yağa bide sen bak istersen netten araştır sanada uygun gelirse adım at bakalım....bişey daha söyliyim buz masajı çok faydalıymış ben dün başladım bugün göğüslerimde ağrı yaptı uyarıcı etkisi var çünkü bunuda ekle canm tamam mı umarım yardımcı olmuşumdur....ve son bişey daha insan bişeyi çok isteyince zaman sonrada olsa isteği olurmuş ve oluyoda sen emek vermişsin bukadar sence karşılıksız kalırmı kalmaz değilmii....sevgiyle kal tatlım opuyorumnanaktan biraz uzun oldu napayım

bende herşeyi kullanıyorum,bende de değişme yok,ümidimi kesmeye başladım şimdiden,anlıyorum..

Canım birkaç kişi olumsuz şeyler söyledi diye ağlamak yok sen yalnız değilsin senin gibi hepimiz büyütmeye çalışıyoruz umudumuzu kaybetmedik sende sakın kaybetme okuyorsun daha gençsin ilerde büyüyecekler ben eminim kilo alırsın gelişirsin büyürler ama sakın üzülme umudunu yitirme tamam tatlım yalnız değilsin biz senin yanındayız sewgilerimleopuyorumnanaktan

aaaaaa çooook üzüldüm....sen daha miniksin yaaaa ..ben 32 yasındayım bu yola cıkdım ve simdi adetim bitti büyüme en az 2 cm.bu sonuca dermokilli veadacyınıda eklediğimserbetci kremi vesile oldu arada<da çörek yağı yaptım...tabiii adet döneminde 3 cm daha büyüyodu .ama olsun bunada cooooooooooook şükür edelim ...ben buyasda bu sonuçlara ulasmak çok sevindirici.........hepimiz için.....çünkü sizden çooook büyüğüm.....
özel duada çok ettim hacca gitmiştim...2 ay önce ......
sanada simdi dua ettim ...sakın pes etme bitanem....serbetciyi kaç ay yaptınki bence az yaptın öyle hissediyorum...ve sana tekrar baslaman için tam gaz destek veriyorum......:gitme::gitme::gitme::gitme:

Son düzenleme:
kızlar bunun tek çaresi sanırım silikon ........haplara kremlere ne paralar döktüm ....ne dendiyse yaptım yok yok bişey .............kendi haline bıraktım doğum yaparsam ilerde ..doğumdan sonra toparlatıp silikon yaptırmayı düşünüyorum ...

bu kadar karamsar olma canim burdaki herkez senin gibi bi suru yontem deniyo insalalh sanada biri iyi gelecektir benimde goguslerim kucuk bende iste deniyorum bazi yontemleri banada bi kac yontem cevap vermedi ama bu kadar takma kafana arkadaslarinda dedigi gibi elimz ayagimiz vra onlar calsiyorya bunada cok sukur rabbim baska dert vermesin
bunun icin sakin aglama

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

hepinize çok teşekkür ederim moral oldu biraz tam pes ettiğim anda sizlerin desteği tekrar yola çıkarıyo beni bi kadın için ne kadar önemliymiş meğer...göğüsümde küçük bi kitle vardı şu an adetim o yüzden daha hassas elime geliyo korkmaya da başladım o yüzden çok da zorlamak istemiyorum doktora göründükten sonra tam gaz devam:)

Canım ihmal etme kesinlikle en kısa zamanda doktora git tamammı tatlım geçmiş olsun

canım bu kadar takıntı yapma bence ;dünyaca ünlü olup göğüsleri küçük olan ve estetik yaptırmaları mümkünken yaptırmayan bayanlar var kate hudson gibi niçin bu kadar üzülüyosun ki ; eminim senin de fiziken o eksiğini kapatacak farklı niteliklerin vardır.Zaten senin ilk hatan bunun bu kadar dert etmek ;sana tavsiyem göğüslerini vücudunun tek uzvuymuş gibi düşünmemen

ben artık dert etmeyi bırakmıştım ama etrafımdaki insanların yorumları yüzünden bu hale geliyorum her seferinde kahroluyorum...

bu insalarda nerde ne diceini hiç bilmiolar ya.. ben şu yaşıma geldim kimseye fiziki olumsuz bişeyini söylemedim daha. cüretkarlıkları deli edio beni. ve zaten bu konuda hassas olduğumuzu tahmin edebiliyolardır.. bile bile moral bozuyolar kendi eksikliklerine bakmadan.

a.sa.s

zaten kendi kompleksleri olan insanlar bunu yapanlar.benimki yada bizlerinki kompleks değil sadece kendi kendimize gördüğümüz küçük bi sorun...kesinlikle çözümü yok diyebileceğimiz bişey de değil ameliyat olmamak bizim tercihimiz:)

benim arklarım da yapmıştı bana... hem de erkek arkadaşımın önünde çok bozulmuştum o zmn ama sonra konuştum hallettik daha öyle konuşmuyolar.. ama eskiden bi arkm vardı,tek güzel tarafı benden göğüslerinin olmasıydı, o kdr abartırdı ki... off yani illet geldi,lisedden sonra ilişkimi kestim ztn,gereksiz kesim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…