burada yazan her yöntemi denedim bir umutla ama hiç biri işe yaramadı başla bir yöntem oolsun istiyorum artık yaa dün gece hüngür hüngür ağladım arkadaşın biri göğüslerin nereye gitti deyince ağlamaya başladım yattım yatağıma saatlerce ağladım yardım edin ne olur kendimi çok kötü hissediyorum.sadecve çemen kürünü denemedim onu da yapamam sanırım yurtta kalıyorum çok zor oluyo var mı başka bi önerisi olan??çilek,çörekotu,mersin yağı,serbetçi kremi,küç denedim masajı hiç aksatmadan yapıyorum ama yook
burada yazan her yöntemi denedim bir umutla ama hiç biri işe yaramadı başla bir yöntem oolsun istiyorum artık yaa dün gece hüngür hüngür ağladım arkadaşın biri göğüslerin nereye gitti deyince ağlamaya başladım yattım yatağıma saatlerce ağladım yardım edin ne olur kendimi çok kötü hissediyorum.sadecve çemen kürünü denemedim onu da yapamam sanırım yurtta kalıyorum çok zor oluyo var mı başka bi önerisi olan??çilek,çörekotu,mersin yağı,serbetçi kremi,küç denedim masajı hiç aksatmadan yapıyorum ama yook
bu kadar karamsar olma canim burdaki herkez senin gibi bi suru yontem deniyo insalalh sanada biri iyi gelecektir benimde goguslerim kucuk bende iste deniyorum bazi yontemleri banada bi kac yontem cevap vermedi ama bu kadar takma kafana arkadaslarinda dedigi gibi elimz ayagimiz vra onlar calsiyorya bunada cok sukur rabbim baska dert vermesin
bunun icin sakin aglama
bu insalarda nerde ne diceini hiç bilmiolar ya.. ben şu yaşıma geldim kimseye fiziki olumsuz bişeyini söylemedim daha. cüretkarlıkları deli edio beni. ve zaten bu konuda hassas olduğumuzu tahmin edebiliyolardır.. bile bile moral bozuyolar kendi eksikliklerine bakmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?