Yardımınıza çok ihtiyacımız var

Ndymk

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
3.067
6.952
Merhaba sevgili arkadaslar. Deneyimli, bilgili arkadaslarin yardimina muthis ihtiyacimiz var... İstanbul icinde doktor arayisindayiz.
Kardesimde burunda et ve kemiginde egrilik var dendi, nefes almada zorluk yasiyor.
22 yasinda ve feci korkuyorum guzelim burnunu bozarlar diye.

Seklini hiiiic bozmadan halledip nefes almasini kolaylastiracak bir doktora ihtiyacimiz var.

Dr. Doğan Pınar
Ve
Dr. Nezail Demirciler

Bu 2 ismi bulabildim. Bu 2 isim hakkinda yorumu, deneyimi olan paylasabilir mi acaba?

Ayrica baska isim onerilerine de acigiz.
Simdiden cooook coooook tesekkur ederim :)

Nezail demircilerin iyi olduğunu duymuştum yani ona ameliyat olanlar genelde cook memnun kalıyolar ama bende şöyle bi algısı var yani herkese aynı burnu yapıyormuş gibi hoş yaptığı burunlar cok güzel,ama kardeşinin şeklini değiştirmeden yapabilir mi onu bilemem

Nezail demircilerin iyi olduğunu duymuştum yani ona ameliyat olanlar genelde cook memnun kalıyolar ama bende şöyle bi algısı var yani herkese aynı burnu yapıyormuş gibi hoş yaptığı burunlar cok güzel,ama kardeşinin şeklini değiştirmeden yapabilir mi onu bilemem

Cok sagolasin yorum yazdigin icin :))
Bakalim tum yorumlari toplayip karar vericez :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun anladığım kadarıyla septum kemiği yani iki burun deliğinin ortasındaki kemik eğri ve burun etlerinde şişme var bunlar için estetik ameliyat yapılmıyor adı septoplasti ameliyatı şeklinde hiç bir değişiklik olmuyor aradaki kıkırdak eğri olan taraftan tıraşlanarak düzeltiliyor ben 5 yıl önce bu ameliyatı oldum bu sene şekildeki sorunum için rinoplasti oldum sağlık açısından gereklimiydi hayır hatta öncesinde daha sağlıklıydım o yüzden size tavsiye eğer şekilde bir sıkıntı yoksa asla sakın ha rinoplasti yani estetik olmasın

merhaba öncelikle geçmiş olsun anladığım kadarıyla septum kemiği yani iki burun deliğinin ortasındaki kemik eğri ve burun etlerinde şişme var bunlar için estetik ameliyat yapılmıyor adı septoplasti ameliyatı şeklinde hiç bir değişiklik olmuyor aradaki kıkırdak eğri olan taraftan tıraşlanarak düzeltiliyor ben 5 yıl önce bu ameliyatı oldum bu sene şekildeki sorunum için rinoplasti oldum sağlık açısından gereklimiydi hayır hatta öncesinde daha sağlıklıydım o yüzden size tavsiye eğer şekilde bir sıkıntı yoksa asla sakın ha rinoplasti yani estetik olmasın

Cok cok tesekkur ederim, cok bilgilendirici bir cevap atmissiniz :) arastirmalarima bu yonde devam edecegim, tekrar cok tesekkur ederim :)

X